Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

23:08 | September 30, 2010

Frågestund – jag svarar på 20 frågor.

Q/A


Okej. Då kör vi!
Jag tycker de är så kul att svara på era frågor :) dessutom får ju ni chans att fråga sånt som nu undrar över!

Ställ vilka frågor ni vill – så väljer jag ut 20 stycken som jag sedan kommer besvara på i ett inlägg!
Klara , färdiga, KÖR!

Frågestunden avslutas kl 20.00 imorgon!

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

134 Responses to “Frågestund – jag svarar på 20 frågor.”

 1. Anonymous on

  heej, jättebra blogg har du verkligen! :) bor du i tannefors? och hur kommer det sig att du jobbar på
  h&M? kommer du alltid att vilja jobba med det eller vad drömmer du om? :D kraaaam

  Reply
 2. sara on

  snälla snälla! du måste visa hur du fixar ditt hår, hur de får de att se liksom krusigt men ändå väldigt fashion ut jag tror du vet vad jag menar :D

  Reply
 3. M on

  Hej fina Angelica!
  Hur fick du ditt nya jobb på H&M? Gick du dit och frågade om de behövde extra jobb eller skickade du in en ansökan?

  Du är grym förresten :)

  Reply
 4. lilian on

  Jag har redan ställt min fråga i tidigare inlägg men antar att det är bättre jag gör det här:) Undrar hur du skulle matcha pälsjackan i höst! Och jag har kollat in en svart och undrar om du tycker det funkar? Kram. Din blogg är underbar!

  Reply
 5. Katarina on

  Hej snygging! Jag behöver din hjälp. Älskar dina sätt att sätta ihop outfits och nu är det så att jag fått tag på en jeansväst som jag inte har någon aning om hur jag kan matcha på bästa sätt. Vill ju gärna kunna ha den nu i höst/vinter. Har du några bra tips? :)

  Puss&Kram

  Reply
 6. linnea on

  hur känns det att stiga upp på morgonen och vara en inte-helt-vanlig-okänd-svensk-brud? liksom, känns det annorlunda nu än före din blogg rusade i toppen. (du är så himla fin. puss!)

  Reply
 7. Moa on

  Jag skulle vilja veta vart du får din inspiration till kläder, jag har just nu ingen inspiration men du hjälper mig att pröva lite mer “galna saker” som inte andra gör. Tack för en underbar blogg! Kram!

  Reply
 8. Sanne on

  Heej Angelica!
  läser din blogg varje dag och du är verkligen en av mina inspirations källor!
  min fråga är då, vart får du egentligen inspiration ifrån?
  och hur skulle den perfekta vardags outfit se ut för dig?

  BTW grym blogg!
  Mvh Sanne

  Reply
 9. Sanne on

  Hej Angelica,
  Jag läser din blogg varje dag och jag måste säga att du är verkligen en av mina inspirations källor!
  men min fråga är då, vart får du inspiration ifrån?
  och hur skulle den perfekta vardags outfit se ut för dig?

  Grymt bra blogg!!!!!

  Reply
 10. Sarah on

  Trivs du med att bloggläsare och “fans” kommer fram till dig och vill typ ta bild? Har du blivit vän med bloggläsare eller liknande?

  TACK FÖR GRYM BLOGG!

  Reply
 11. Hannah on

  Hej A.B!
  Tack för en riktigt bra blogg!
  Jag skulle behöva ha lite råd från dig.
  Jag ska på en fest med temat färgchock nästa helg och jag har klädkris. Vet inte alls vad jag ska ha på mig. Jag ska åka till linköping nu på lördag och tänkte om du hade sett något jag kan ha på mig?? Gärna en klänning eller en rolig fest topp eller nåt sånt?
  Svara gärna på mailen innan kl 9 på lördag morgon! Snälla, tacksam för ett svar! :)

  Reply
 12. Sara on

  Heej angelica, grym blogg ska du veta. Älskar dig och din blogg haha du e såå fin. Blir fan avis. Mena aja skulle bara fråga dig om du kunde visa hur du gör ditt hår på olika sätt. Vill ändra lite orkar inte ha samma frisyr hela tiden, så det skulle vara kult om du kunde visa olika tips på olika hårfrisyrer :)

  Reply
 13. E m e l i e | Mode och vardag on

  kan du inte börja skriva lite mer om vad du gör på dagarna, kan vara kul att veta :) Inge jätte privat och sånt alltså, men bara allmänt haha :D Jag är ingen sån person som säger “åååå älskar din blogg”, men din blogg älskar jag fan! Kör på!

  Reply
 14. Malin on

  Hej Angelica! Jag skulle (som flera andra) vilja veta hur du få till ditt halvlockiga och jättefina hår. Det är precis så jag vill ha det, men får inte till det! Skulle verkligen uppskatta en beskrivning av hur du gör!

  Reply
 15. louise on

  hej när du har fläter i håret och sätter upp dem hur gör du då för att få dem att sitta fast? Kan du inte visa med bilder och text hur du gör.
  tack // Louise

  Reply
 16. Linnea on

  Jag måste bara få fråga, var hittar du alla dessa stjärn bilder som du lägger på dina bilder på photoscape? för jag har letat som en tok efter fina bilder men hittar inga!

  Reply
 17. Lisette on

  Hur är din pojkvän när det kommer till kläder? brukar han få välja något du ska ha på sig? är han likadan själv när det kommer till kläder och klädstilen? :)

  Reply
 18. Sofia on

  Hej! Hur gör du när du använder det långa vita linnet/klänningen med djup rygg från weekday som ett linne? Det blir så knöligt när man ska stoppa in det i byxorna, får inte riktigt till det. Och vad använder du under det, just eftersom det är så genomskinligt?

  Reply
 19. chris on

  hur fixar man det ultimata utsläppta håret? jag har ett hår som liknar ditt på vissa sätt (inte lika långt, dock) och har svårt att få upp det där perfekta svallet som håller en hel kväll/dag. jag vill att det ska kännas som att man har legat på stranden och bara gått hem, men saltvattenspray får jag aldrig till det med… tips? :)

  Reply
 20. matilda on

  kan du berätta lite om vad du gör på fritiden?
  har du djur
  vad gör du en fredagskväll
  Hur skulle du beskriva dig själv som person, och hur tror du andra ser dig
  vad är det knäppaste du någonsin gjort
  Vad är din snyggaste outfit, enligt dig? (posta gärna bild)
  Vad klarar du dig inte utan i din vardag om du bara fick välja 2 saker
  är du kär just nu, om du är, vad heter han och hur länge har ni dejtat
  Vart är du om 10 år
  favoritmat/musik?

  Reply
 21. Daria on

  när tycker DU det är normalt att börja raka benen? alltså vilken ålder? vilken ålder började du raka benen? föredrar du att raka eller vaxa? vad gör ondast? älskar din blogg!

  Reply
 22. Ioana on

  Hei, Angelica! I want to ask you about your hair. Your hair is curly from nature, or you are curly your hair with an object? Please, tell me.
  Thank you.:*

  Reply
 23. Denise on

  Läppstiftet/glanset från inlägget “Picture me picture you”, vad är det för märke och nummer? Sjukt fint på dig, fast det är allt tycker jag :)

  Reply
 24. Anonymous on

  förut så hade du en väldigt stilren klädstil (det har du fortfarande) men nu sticker den ut mer. ÄLSKAR DIN KLÄDSTIL men den är väldigt vågad? vissa kläder du har på dig skulle jag inte våga klä på mig även om de är hur snygga som helst. hur vågar du? jag vill också “våga” men känns som att jag skall ha ALLA blickar på mig när jag går ute då

  Reply
 25. SOFIE on

  Vad jobbar du med? Berätta!
  Hur mycket shoppar du för varje månad?
  Tränar du något?
  Hur ofta äter du onyttigt?

  Tack för en toppenblogg!

  Reply
 26. Rebecca on

  din klädstil är väldigt fin men väldigt vågad också. jag vill också kunna klä på mig vad som helst och skita i att få alla blickar på mig ute i stan. hur vågar du?

  Reply
 27. Sara on

  Hej!
  Du har så fina ögonbryn, hur fixar du till dom? Jag har ganska tjocka ögonbryn när jag väl spar ut dom, jag tänkte om du hade nåt tips på hur jag kunde forma dom snyggt :) Hur inspirerande blogg som helst, läser aldrig bloggar annars men din läser jag varje dag!

  Reply
 28. Amanda on

  Hej jätte bra blogg, man blir verkligen inspirerad!
  -Hur lång är du?
  -Vad är din största inspirationskälla?
  -Färgar du ögonbrynen?

  Tack på förhand.

  Reply
 29. Sara on

  Hej! Jag undrar hur du fixar till dina ögonbryn? Jag har ganska tjocka när jag väl spar ut dom så jag tänkte om du hade nåt tips hur jag kan styla dom? Asbra blogg, läser aldrig bloggar annars men din läser jag varje dag! :)

  Reply
 30. Elin on

  Hej!

  Konstig fråga kanske, men jag undrar om du rakar dig “där nere” helt eller lämnar du lite? Hur gammal tycker du man ska vara för att göra det?
  Din blogg är bäääääst!! Pussss <3<3

  Reply
 31. cathie on

  Hei, du er sinnsykt pen :) Men jeg lurtepå en sak, hvis du hadde vært 1.80 cm høy, hadde du brukt høye hæler da?

  Hilsen en norsk leser, beklager hvis du ikke skjønner norsk, hehe :( men prøv google translate!

  Reply
 32. Jennie on

  hur ofta tonar du ditt hår?
  din allra högsta dröm?
  vad är det finaste du vet?
  om du fick en chans att förändra världen, vad skulle du göra då?

  Reply
 33. Linda on

  Haha idag hade vi studentmösseprovning i skolan och så såg i abcguppens broschyr jag att du modellade för dem! Lite kul haha. :D Detta var ingen fråga men kan göra det till en; hur kommer det sig?

  älskar din stil förresten!

  Reply
 34. Beata on

  Hej! :) Jättefin blogg!
  1. Vilket är ditt favorit märke?
  2. Bästa “budgetbutiken”?
  3. Några tips för att få en bra modeblogg? Hur får man fler läsare?
  Blir glad för svar! :) Kraam!

  Reply
 35. nadja on

  Hur ofta tvättar du håret? Något knep du har när man vaknar en morgon och håret verkligen behövs tvättas men det hinns inte med?

  Älskar din bloggg !

  Reply
 36. jessica on

  heej!!!!
  TRE FRÅGOR, hehe
  kan du nt göra ett videoinlägg?
  kan du inte visa hur du sminkar dig, typ en smink video?
  har du gn pojkvän? för du berättar alldrig gom sånt;)

  älskar din blogg föressten!<3

  Reply
 37. Kimberlie on

  Hej snyggve! Jag undrar vad som hände med dansen? Du dansade förut, gör du det fortfarande? Om inte varför slutade du? Du var så duktig i filmen du la upp!

  Reply
 38. Keyla on

  Vad skulle du döpa dina barn till om du precis just nu fick fyrlingar (jätte orealistiskt jag vet haha). Två killa- och två tjejnamn!

  Reply
 39. elin! on

  jag fattar inte hur du lyckas så himla bra med dina kläder :o allt passar så himla bra och hur kom de sig att du ville ha den stilen du har nu ? någon idol ? för den är otroligt snygg verkligen. och vart hittar du alla kläder ? jag försöker att leta men hittar inget som ser ut som de du har.. diggar din stil den är sjukt snygg !

  Reply
 40. Anonymous on

  Några tips på vad man kan köpa till sin pojkvän i present? Och vad brukar du och din pojkvän hitta på, för du har väl pojkvän? Älskar din blogg och stil!

  Reply
 41. sofia on

  Hej bara nyfiken, du ler aldrig på några av dina bilder. ÄR bara nyfiken på hur du ser ut när du skrattar och inte posar!

  Följer din blogg dagligen och tycker du är grym. Så är verkligen inte meningen som någon kritik utan bara av ren nyfikenhet och för att leenden förgyller!

  KRAM

  Reply
 42. sara on

  hur gör du för att få så mycket volym i håret? ditt hår ser lite slarvigt men volymrikt ut, hur fixar du det? :D galet snyggt!

  Reply
 43. Mona on

  Har precis hittat till din blogg och jag måste säga att jag rå diggar den och din stil! En fråga: är det dina egna läppar eller är dem fixade med injections? Väldigt snygga är dem i alla fall! Kram

  Reply
 44. bexie on

  Vilka bloggar läser du? Vart finner du inspiration?

  Vad använder du för smink och hur kan du fortfarande vara så brun efter Rom eller solar du? :)

  ÄLSKAR DIN BLOGG!

  Reply
 45. Linnea on

  jag älskar din blogg och din stil grymt mycket!
  och jag undrar: vad jobbar du med? :)
  mycket kärlek till dig och din fina personlighet.

  Reply
 46. Linnea on

  Jag älskar din blogg och din stil grymt mycket!
  min första fråga till dig: vad jobbar du med?
  min andra fråga: vart hittar du inspiration angående din stil?
  mycket kärlek till dig och din fina personlighet :)

  Reply
 47. josephine on

  jag har flera frågor :)
  1. Kan du skriva lite mer detaljerad om hur du sminkar dig, vilka produkter du använder sånt?

  2. Hur mycket väger du?

  3. Hur har du gjort för att få så fina ögonbryn, för de har väl inte alltid varit så tjocka, vilken ögonbrynspenna/skugga använder du?

  Reply
 48. frida on

  Hej! jag har lite smått panik. Jag har ingen höstjacka, hittar ingen skinnjacka som inte kostar skjortan, vet du vart dom har snygga skinnjackor? Vad kan man annars ha för jacka som pasar till det mesta? några förslag? tack i förhand :)

  Reply
 49. Anonymous on

  Hur fixar du det brusiga i vissa av dina bilder i photoshop? Till exempel den under inlägget : you can see me dancing in the dark. :)

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.