Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 17:10 | October 5, 2010

  you blow my mind.


  Dagens.
  popcornsjacka bikbok // Jeans Lee // Linne Weekday // halsband gammalt// skor D.N.A // väska second hand //Brillor Rom //

  Som sagt så har jag spenderat hela dagen med mormor, mamma, mina två mostrar och min ena kusin Arvid! Vi käkade/Fikade först sen tog jag, mamma , Arvid och moster Jenny en runda på stan och handlade. VAD ska ni få se senare alt. Imorgon. Nu är jag dödstrött!


  20 kommentarer  20 kommentarer om “you blow my mind.”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här