Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 12:12 | October 6, 2010

  20 frågor – 20 svar.

  Q/A

  vad för jacka tänker du satsa på i höst/vinter? någon resa planerad i vinter? modemåsten dem kommande månaderna? kram

  – Jag tänker satsa på min mönstrade poncho, den gröna fransjackan , min bikerjacka och sen kanske hitta någon mer :) exakt vilken, vet jag ännu inte. YES! THAILAND OM 46 dagar! JISSES I havet vilka fina bilder ni kommer få då! Modemåsten enligt mig – höga knästrumpor, plommonfärgade läppar, grova kängor , slapp/trashiga stilen fast på ett snyggt sätt. KRAM!

  Har du alltid haft en sån fantastisk stil? Vem/vad gav din inspirationen? Du är min förebild!

  – Tack så hemskt mycket! De där värmde massor :) Jag har ju alltid varit intresserad av kläder/mode / ect men har oftast hållit tillbaka lite när jag var yngre och inte riktigt vågade. Men de handlar om att VÅGA.. att klä sig som man vill! Inspiration får jag ÖVERALLT! på andra människor, tidningar, genom årstider osv. TACK sötnos!

  Trivs du med att bloggläsare och “fans” kommer fram till dig och vill typ ta bild? Har du blivit vän med bloggläsare eller liknande? TACK FÖR GRYM BLOGG!

  – Absolut! När bloggläsare kommer fram så blir jag SÅ GLAD!  så de måste ni göra om ni ser mig, deal ? hehe. :)Ja, jag har blivit vän med bloggläsare! Bl.a tagit en fika/intervjuvad  med en som jag nu ska fika igen med. Vem vet, vi kanske blir jätte bra vänner :) TACK för att jag har sånna fina läsare, sånna som du!

  Heej angelica, grym blogg ska du veta. Älskar dig och din blogg haha du e såå fin. Blir fan avis. Mena aja skulle bara fråga dig om du kunde visa hur du gör ditt hår på olika sätt. Vill ändra lite orkar inte ha samma frisyr hela tiden, så det skulle vara kult om du kunde visa olika tips på olika hårfrisyrer :)

  Hej! tackar tackar :) åh nu blev jag superglad!jag kan lägga upp mer tips om du vill? jag har gjort tre sådana frisyr inlägg innan . men mer kan jag visa om ni vill? kram

  om du fick vara kille för en dag, hur skulle du då klä dig?

  – Jag skull nog köra mycket bas i olika färger , nyanser och tyg , och köra asseccoarer till som lyfter upp hela outifiten!

  läser du alla kommentarer som du får?? -vad skulle du ta på dig till ett par svarta lite glansigare, inte riktigt men nästan fejk-skinn, tights??

  – Absolut, de gör jag :) ska bli bättre på att svara med!Till de skulle jag nog köra någon halvtransparent linne med en snygg bustier under , tillsammans med ett par grova kängor, ruffsigt hår, sotade ögon och en snygg bikerjack alt. en biege slapp kavaj + ringar. kram!

  har du någonsin genomgått en operation av något slag?

  – Nej , ännu inte ! usch jag är livrädd för att behöva operera mig någon gång. de vill jag inte!

  hur fixar man det ultimata utsläppta håret? jag har ett hår som liknar ditt på vissa sätt (inte lika långt, dock) och har svårt att få upp det där perfekta svallet som håller en hel kväll/dag. jag vill att det ska kännas som att man har legat på stranden och bara gått hem, men saltvattenspray får jag aldrig till det med… tips? :)

  – De gör man om man använder en plattång och sedan vågar håret fram och tillbaka  plus gör lite lockar här och var , då blir håret våggt/lockigt på ett ruffsigt , snyggt sätt utan att bli ‘ för mycket ‘ . Om du tycker att lockarna lägger sig så använd YTTERST lite spray. för mycket spray tynger ner håret istället! vänd upp och ner på huvudet och skaka och sen är du klar ! kram

  Hej Angelica! Skulle du kunna plastikoperera dig? Isåfall vad? Du är snyggast!!!

  – Hej! Nej de skulle jag inte kunna göra .. eller jo, kanske kunna operera brösten ( göra dem ytterst små , A kupa ) EFTER att jag fått barn. de är nog de enda. Tack finis! KRAM

  Vart kommer du ifrån? Är du helsvensk eller har du något annat påbrå?

  – Jag är helsvensk men har påbrå från Norge och Italien. werd va? kram

  Hei, Angelica! I want to ask you about your hair. Your hair is curly from nature, or you are curly your hair with an object? Please, tell me. Thank you.:*

  – Hi!  It’s curly by nature, but because I have so much hair it makes my hair heavy and kind of  ‘strightens my hair out’ , so now a days I usually attend to curl it a bt with a curler. Hugs!

  jag undrar bara, ställde samma fråga på förra frågestunden men fick inget svar.. tränar du någonting?:)

  – Just nu tränar jag inget, men dansen kickar igång gen nu den 13:e ( YEY!) Annars tränar jag inget :) kram

  Du är en riktig förebild :) vad gick du för linje i gymnasiet? :) Hur gick du vidare efter gymnasiet, med jobb osv?

  – Tack så hemskt mycket! åh ni gör mig så glad! Jag gick samhäll/ekonomi . Efter gymnasiet så sökte jag jobb på några ställen och fick två veckor senare ett telefonsamtal från min förra chef som sa att han ville att jag skulle komma på intervju+ provjobba. Efter de fick jag jobbet :) kram

  din klädstil är väldigt fin men väldigt vågad också. jag vill också kunna klä på mig vad som helst och skita i att få alla blickar på mig ute i stan. hur vågar du?

  – Tack! De handlar nog om att just skita i vad andra tycker! Jag fick t.ex två tjejer att skratta igår av vad jag hade på mig, men de struntar jag i för JAG trivs i de och tycker de är snyggt! Kör på ditt eget race och skit i vad andra tycker :) kram

  Hei, du er sinnsykt pen :) Men jeg lurtepå en sak, hvis du hadde vært 1.80 cm høy, hadde du brukt høye hæler da? Hilsen en norsk leser, beklager hvis du ikke skjønner norsk, hehe :( men prøv google translate!

  – Hej! Klart jag förstår :) jag skulle köra endå! på klackar dvs. Min vän Linn ( som nej, tyvärr , inte har en blogg ) är ju runt 1.78 och kör höga klackar ibland! de är bara att köra :) kram

  för det första, gillar din stil och din blogg! you go girl ;) för det andra, gick du balen i trean? och har du isf bilder? :)

  – Tackar tackar :) Yes de gjorde jag! Absolut jag kan fixa ett önskat inlägg om de om du skulle vilja? kram

  vart i linköping kan man köpa dina acne jeans? puss

  – De kunde man göra på mitt förra jobb , DG , som nu tyvärr stängt. Så de KANSKE finns på Solo eller Jc ? PUSS

  heej!!!! TRE FRÅGOR, hehe kan du nt göra ett videoinlägg? kan du inte visa hur du sminkar dig, typ en smink video? har du gn pojkvän? för du berättar alldrig gom sånt;) älskar din blogg föressten!<3

  – Hej! Absolut , vad vill ni se i videoinlägget? sminkvideo? nja.. jag är ngen höjdare på de där med smink , jag tror att jag skulle göra Linda totalt chockad HAHA. Yes, X is my dude! Tack så hemskt mycket <3

  Har du funderat något på framtiden? Vill du fortsätta jobba? Plugga? Om du vill plugga och vart i så fall?

  – Just nu vill jag jobba ett bra tag till . sen om några år kommer jag vilja plugga , fast i NY och även bosääta mig där. VAD jag vill plugga vet jag ännu inte. de är ju så svårt!men är inne på modevetenskap. kram

  jag fattar inte hur du lyckas så himla bra med dina kläder :o allt passar så himla bra och hur kom de sig att du ville ha den stilen du har nu ? någon idol ? för den är otroligt snygg verkligen. och vart hittar du alla kläder ? jag försöker att leta men hittar inget som ser ut som de du har.. diggar din stil den är sjukt snygg !

  – Tackar tackar, jag bugar och bockar :) jag kände att den stilen, var den stilen jag trvdes bäst i. Nää någon Idol har jag nog inte , sen kan man ju tycka att vissa personer är helt gudomliga! De flesta av min guldkorn httar jag på second hand butiker, annars får man luska fram de där snygga sakerna på de vanliga butikerna och kanske sy om dem/ klippa i dem så de blir lite roligare! tack så hemskt mycket! KRAM


  13 kommentarer  13 kommentarer om “20 frågor – 20 svar.”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • Hej Angelica!

   Items by Johanna här! Jag har mailat dig ang. utskick av nya produkter, du kan väl maila mig så vi kan prata!

   Kram Johanna Hallin
   Items by Johanna
   http://item.blogg.se

   Reply
  • Du verkar så himla jordnära och härlig! Fortsätt så :) KRAM

   Reply
  • älskar frågor och svar, alltid så kul! :D

   Reply
  • eller hur, frågestunder är bra!

   Reply
  • Himla kul att läsa :) Bra att du inspirerar andra att våga klä sig lite extra galet ibland. Det gör faktiskt ingenting :)

   Reply
  • Aah så härligt med Thailand! så avis!

   Reply
  • Jag har läst din blogg sen några månader tillbaka och det var liksom kärlek vid första ögonkast. Du tar så grymt jäkla snygga bilder och du är otroligt vacker! Du borde fan satsa på modellbranschen för fyfan vad du skulle kicka ass där!
   Du har också en sån otroligt snygg och egen stil och man blir så jädra inspirerad. Du skiter i vad andra säger eller ifall dom börjar skratta som de där två brudarna gjorde. Önska ibland att jag också kunde vara en sån som bara sket ivad andra tycker och bara köra mitt race. Du är rockar och du kommer komma långt om du fortsätter att köra din grej! stora kramar en trogen läsare! :):)

   Reply
  • så kult at du er litt norsk! jeg bor i norge og leser bloggen din hver dag. du er kjempe flink og virker som en veldig bra person!

   Reply
  • hehe jag fattade inte det där svaret om brösten? för att dom blir hängiga efter man ammat eller? alltså, för dom ser ju inte direkt suuperstora ut nu, så att du har ryggproblem eller nått :/

   Reply
  • Du är så otroligt snygg.

   Reply
  • ååh, du svarade på min balfråga :) har haft världens sämsta dag, och du gjorde den bättre. och ja, jag vill jättegärna se bilder på hur du såg ut :) själv stack jag ut på min bal, hade en orange klänning. vore kul och se dig :)

   Reply
  • jag fattar inte hur du klarar va alla blickar igentligen, din stil är UNDERBAR tycker jag. Men jag får också blickar det tar lite på självkänslan, t.ex. så vara jag i stockholm på söder och brara gick förbi ett gäng tjejer och dom bara började gapskratta, det var lite hemskt faktiskt. Conclusion = Din stil är UNDERBAR och väldigt insperarande, specielt färgskalan du kör med, HELT UNDERBNART!!!!

   Reply
  • Gud vad jag äälskar hela dig !! Har verkligen blivit jätteinspirerad av din stil och din blogg. Förut var jag alltid rädd för vad andra skulle tycka, men så hittade jag din stil och blev kär! Nu klär jag mig som jag vill, och gissa vad? Ingen mobbar mig! Visst finns det de som tittar snett och snackar skit, men det finns så många fler människor som tycker det är skönt att jag kör mitt eget race. Tack för en underbar blogg!!

   Reply