Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 17:12 | October 6, 2010

  Go Green!


  Go Green – Dagens
  jack Beyond Retro // harems h&m // väska cubus // stickat bikbok// tröja carlings //kängor wedins //keps h&m //

  WOHO! idag har jag övningskört och de gick galant ( nu jävlar ska de tas körkort!) , Påväg till körningen vart jag stoppad av ett gäng tjejer som sa att min blogg var jätte bra och de gjorde mig SÅ HIMLA GLAD! Ni är toppen, det ska ni veta! Efter körningen stack jag till banken och sen till Expert – systemkamre HERE I COME!


  18 kommentarer  18 kommentarer om “Go Green!”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • Hej Angelica! Till att börja med så vill jag påpeka att din blogg och din stil är mer än fantastisk!
   Med det sagt skulle jag vilja dela med mig av ett problem..
   Jag är en tjej på snart sjutton som är av.. Den större modellen, och ska på klassfest på fredag. Vad skulle du rekommendera att jag bär?
   Tacksam för svar, även för att du har en så bra blogg!

   Reply
  • Hi dear :) omg what a wonderful outfit ! I especially love this jacket
   you look faboulous !

   Can I ask you if you can write your post also in english ? Because I really would like to understand what you say :D !

   kiss
   http://www.tokyoblondes.blogspot.com

   Reply
  • riktigt riktigt snyggt och härligt tagna bilder ;)

   Reply
  • åh vad snyggt angelica!!!! :D:D

   Reply
  • riktigt jäkla snyggt!

   Reply
  • Jag börjar för varje gång jag ser keppan på dig, älska den mer och mer! du klär i den.

   Reply
  • å så snygg jacka!

   Reply
  • Snyggt!

   Reply
  • snyggt snyggt snyggt!

   Reply
  • grönt är skönt! älskar din varierande stil!

   en fråga! skulle jag få intervjua dig någon dag? :)

   Hoppas du har en skön onsdagskväll :)

   Kram Ingrid, http://ingridsinspiration.blogg.se

   Reply
  • älskar din stil och du är så vacker!
   missade att fråga på “frågestunden” men önskar jag kan få ett svar ändå :/ … vilket stjärntecken är du ? :)

   Reply
  • Vart i Thailand ska ni och hur länge ska du vara borta?:) kram

   Reply
  • SNYGGT!

   Reply
  • Åh, du inspirerar mig! Jag har varit lite sugen på svarta haremsbyxor nu ett tag och jag blir bara mer säker när jag ser att du har på dig det och det ser inte alls konstigt ut, det blir nog att införskaffa några! :)

   Reply
  • åh, du inspirerar mig! jag har funderat på ett par svarta haremsbyxor nu ett tag men jag blir verkligen säker på det nu när jag ser att det inte alls ser konstigt ut. Det blir nog att införskaffa! :)

   Reply
  • Snyggt! :D

   Reply
  • Skulle inte du kunna berätta lite om din bloggkarriär? Hur det var i början när du började blogga och framförallt hur bloggen blev så stor. och gärna tips om hur ens blogg kan bli mer framgångsrik. tack för en jättebra blogg:)

   Reply
  • Vart har du köpt kängorna? Skitsnygga :D

   Reply