Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 16:27 | October 10, 2010

  he’s got me burnin, my brain starts spinning.


  Dagens
  Kavaj Gina // Linne H&M // Jeans Acne // Skor skopunkten // Brillor Gamla // Leo Hanskar H&M // Örhänge Item //

  Nu är jag hemma! JISSES vad trött jag är! De vart så mycket mat efter de fina dopet, så jag har hamnat i matkoma. haha! meeen, de blir nog att vila en timma innan min farmor kommer hit och ska umgås med mig.

  Vad gör ni en söndag som denna?


  27 kommentarer  27 kommentarer om “he’s got me burnin, my brain starts spinning.”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • jag pluggar franska som tusan, har mid-terms i morgon och resten av veckan :(

   Reply
  • pluggar för fullt här.. inget kul!

   p.s du är bäst !

   Reply
  • skitsnygga bilder :D

   Reply
  • riktigt fint!

   Reply
  • http://annaritar.blogspot.com/2010/10/dagens-portratt_10.html

   du är av porträtterad på min favoritblogg! Hon är himla duktig konstnär!

   Reply
  • pluggar… har tenta imorgon. sucks!

   Reply
  • Snyggt! Jag har varit & hjälpt Anna med Bohemian Luxury ;) Riktigt skoj!

   Reply
  • hemma mys för hela slanten – kul ju !

   Reply
  • du är så snygg sååå!

   Reply
  • SNYGGO!

   Reply
  • ÅH så fantastiskt snyggt! du får alltid till det ;)

   Reply
  • Grymma bilder!

   Längesedan jag kommenterade nu, allt bra?

   Stöd min insamling till Rosa Bandet!
   Alla som bidrar får en länkning ;)

   Reply
  • du är ju helt awsome! varsågod :)

   Reply
  • Grymt snyggt!! Idag har jag pluggat för fullt och rensat i garderoben :D

   xoxo jenny

   Reply
  • oj, förlåt glömde göra det. Gör det med en gång :)

   xoxo jenny

   Reply
  • Snygg outfit! =)

   Reply
  • Great outfit as always!
   Your blog is definitely my favorite!!!
   <3

   Reply
  • Great outfit!
   Your blog is definitely my favorite!!!
   <3

   Reply
  • Du, Angiee..berätta om det där hm linnet. Verkar skönt och perfekt basplagg..Hur hittar jag det? ha det!

   Reply
  • Smulan! Kom kom kom! Behöver du någonstans att bo är du alltid välkommen hos mig, det vet du. :) X

   Reply
  • kommit tillbaka till verkligheten i norrköping = universitet.
   fått fel väska på bussen så är deprimerad.. hoppas du har en bättre söndagskväll

   Reply
  • jag undrar också om vad det är för HM linne för jag lyckas aldrig hitta det perfekta på HM. det ska sitta sådär löst som det gör på dej. Så undrar jag om du inte fryser i dom kläderna, eller har du på dig något mer off camera. Jag menar, jag bor i grekland, här är det 20 grader och jag fryser häcken av mig. Liknande kläder hade jag på mig under sensommaren. Hur varmt är det egentligen så här års i sverige?

   Reply
  • Hej! Det här kanske är en väldigt framfusig fråga, men jag måste bara fråga! Tidigare har jag sett din byst som ganska liten, men mycket väl passande till din kropp. Har på senare tid märkt en stor skillnad. Beror det på att du använder en mer “pushad” BH eller att du helt enkelt fått större?

   KRAM ANNA!

   Reply
  • Annie; de är ett slappare bas linne som H&M alltid har/haft :) fråga i kassan så vet de säkert vilket du menar! de finns iallafall på BAS arean. Nops, jag hade på mig endast detta – är dock en vääääldigt varmblodig människa och fryser sällan, så kan vara därför. kanske 10 grader typ. kram

   Anna; Hej! stor skillnad? Jisses :P vad konstigt! min byst är exakt lika liten ( 75 A ) som den alltid varit ! Visst, just nu jar jag “röda veckan” som de så fint kallas , men nää – de är nog en Illusion du fått, för mina brön har inte växt på något sätt , utan de är små som vanligt . kram

   Reply
  • tack för ditt svar angelica. känns så trevligt och mycket roligare att läsa när man har kontakt istället för att ignoreras. Till anna: det kan ju bero på tröjan också!

   Reply
  • Slog mig först när jag såg dessa bilderna att du påminner en hel del om Angelina Jolie! Eller så är det bara den sjyssta flätan och brillorna som drar tankarna till Lara Croft. ^^ Underbar blogg iaf, keep up the good work! KRAM //Ida

   Reply
  • enastående foton du tar, och med självutlösare, inte dåligt! men du jag undrar bara vad dina acne byxor har för namn? Puss.

   Reply