Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 12:24 | October 11, 2010

  My fingertips are holding onto the cracks in our foundation, And I know that I should let go, but I can’t.


  Bild från September.

  Så trött tjej ! Jag vet inte vad det är men min kropp säger verkligen ifrån nu, och de är väl kanske på tiden eftersom jag ALLTID skiter i vad min kropp säger till mig. Känner jag mig febrig så jobbar jag endå, även fast jag har ont i halsen så åker jag iväg på saker, och även fast jag inte har något att stressa för så känner jag alltid inner stress.

  Så idag ska jag ta vara på mig själv! Ska ta cykeln till Polisen för att fixa nytt pass till Thailand och sen möte, sen ska jag inte göra ett SKIT. förens ikväll då jag bara ska på bio med Linda , och de är ju bara soft och nice, så INGEN STRESS för mig idag inte. GÖTT!

  Hur är det för er? är ni bättre på att lyssna på eran kropp, eller är ni som mig?
  Tips på saker som gör att man kopplar av bättre?


  24 kommentarer  24 kommentarer om “My fingertips are holding onto the cracks in our foundation, And I know that I should let go, but I can’t.”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • jag försöker alltid att lyssna på kroppen. den vet bäst!

   Reply
  • Gör det! Jag är sämst på att lyssna på kroppen, stressar dygnet runt. Det enda som hjälper att få mig still är att somna, haha, så jag skulle försöka sova om jag vore du. :)

   Reply
  • ÅH JAG VET EXAKT HUR DU KÄNNER!
   Jag är precis likadan, men ibland måste man lyssna på kroppen, och bio brukar faktiskt hjälpa tycker jag, för då sitter man och kopplar bort allt annat för en stund :) Eller bara ha en “ta hand om sig själv kväll, fixa naglar lägga ansiktsmask, hårinpackningar, ja allt sånt roligt :)”

   Hoppas dagen får dig att må bättre, KRAM

   Reply
  • Det är exakt samma sak som för mig. Jag går alltid till skolan även om jag har jätte ont i huvudet mm. Jag ska alltid vara den “duktiga”. Men det beror även på att jag alltid tänker ” jag har bara lite ont i huvudet, det går över sen”. Sen gillar jag inte att var i från skolan, eftersom att jag blir stressad över att jag ska missa mycket. Så tyvärr har jag inga tips!

   Reply
  • Ta en varmt bad, lägg dig på spik matta, unna dig en massage, gå en promenad, drick en kopp te =) Det lilla som gör det, vardags lyx =) Hoppas du går bättre!!

   Reply
  • jag är sämst på det. men har varit sängliggande i 5 dagar nu, helt mot min vilja. detta pga att min röst varit HELT borta. så. kul.

   Reply
  • Ta en varmt bad, lägg dig på spik matta, unna dig en massage, gå en promenad, drick en kopp te =) Det lilla som gör det, vardags lyx =) Träning och rätt kost är väldigt viktigt när man känner sig stressad!! Hoppas du mår bättre och tipsen hjälper något =)

   Reply
  • jag ska boka en massage till nästa vecka, känner att mn kropp skulle behöva det! Kanske en ide för dig också?! kram!

   Reply
  • Den där stressen känner jag igen..

   Reply
  • Hej Angelica! Jag ska minsann ge dig lite tips så att du inte känner dig så stressad;

   Koppla av med ett varmt bad, fyll i det med en massa goa dofter och ha även tända doftljus.Ligg i ca 1 timma om det blir lite långtråkigt, kan du ju alltid läsa en bok eller ha musik på, och då ska det inte vara nåt dunka dunka med hög volym(hehe) utan nåt lungt och självklart musik som du gillar, det är upp till dig:)
   Försök att stressa ner, ta djupa andetag. Det brukar funka för mig, jag kan få sån där stresspanik ibland och då försöker jag alltid ta minst 3 djupa andetag.
   Sätt dig framför tvn och kolla på nån bra film, drick te, måla naglarna och pyssla om dig lite själv.
   Jag tror att det är viktigt att du verkligen tar en dag ledig från” allt det vanliga” och verkligen satsar på en dag då du bara tänker på DIG och inga andra.
   Damn, det blev ganska långt men jag hoppas du läser detta och att det hjälper. Sen så vill jag också bara säga att din blogg äger och du inspirerar mig som fan. Du kickar ass! puss och kram :)

   Reply
  • Jag brukar köra på myskvällar ganska ofta med chips/dippa och en film sådär i vardagen. Då kan man inget annat än slappa ;) och Kate Nash är awsome yes!

   Har en lite bloppis på bloggen btw!

   populära wedges från zara
   leopardpäls
   svarta kilklackar
   djurmönstrad clutch
   kolla gärna in ;D

   http://saaabinas.blogg.se/2010/october/en-liten-bloppis.html#comment

   Reply
  • du är jäkligt lik meredith grey!

   Reply
  • Det är viktigt att ta hand om sig själv Angelica! :)

   Reply
  • men tack detsamma du:)

   Reply
  • Jooo här har man magkatarr och slutar ändå inte stressa… så tyvärr är inte jag bättre. hehe.
   Men det bästa du kan göra är att träna, exempelvis yoga eller body balance! Då blir man lugn och glad :)

   Reply
  • Hej!

   I samarbete med Vintageonline.se tävlar jag nu ut min favoritaccessoar denna höst: Döskallescarfen.

   Du hittar tävlingen här:
   http://avenymamma.blogg.se/2010/october/tavling.html#comment

   Mvh Avenymamma

   Reply
  • Jag brukar stressa även fast jag inte har något att oroa mig för men tips på saker som gör att man kopplar av kan bara vara att gå och vila en stund men inte sova för då blir man bara tröttare läsa en bok och måla naglarna medans ta en låång dusch :) Jag brukar gå på träningen när jag har ont i halsen och egentligen inte ska gå men jag gör det ändå och blir sjuk så jag får skylla mig själv håler på med rätt så fysiska sporter skidor och fotboll

   Sedan kan jag tipsa om att bara ut och gå,springa en promenad i skogen det är så härligt att bara komma bort från vardagen för ett tag! :)

   Reply
  • satans i gatan vad snygg du är kvinna ! & måste säga att jag är sämst på att ta hand om mig själv – men när jag känner att jag håller på att bli sjuk så bara öhm.. slappar jag. tar ett varmt bad, äter choklad och kollar film. eller ja, det gör jag iofs varje helg. kanske oftare. hihi.

   Reply
  • dösnygg väska!!

   Reply
  • Listor är min prio ett när jag känner mig stressad! Ofta är jag stressad på grund av att jag känner att jag har så mycket att göra, och sedan inte vet var jag ska börja. Struktur är superviktigt, för då känner man att man har kontroll över lägetoch det är lättare att slappna av. Det skulle vara svårt att bara släppa allt och ta det lugnt om jag fortfarande skulle ha alla saker i huvudet! Listor är skitbra för då får man översikt :)

   Reply
  • vart har du köpt den där typ “telefon grejen” som du har runt halsen? Det var skitsnygg!! :D:D

   Reply
  • Hei.

   Hva heter sangen som du har skrevet teksten til som tittel? Har lurt lenge på hvem som har den sangen.. Mvh Line

   Reply
  • Jag är också så extremt trött just nu, och klockan är bara 5? Min kropp stretar emot vad jag än gör nuförtiden! Jag är drygt 17år och går i 2an och pluggar huvudet av mej till kl halv 2 varje natt och försöker samtidigt få ihop det med mitt sociala umgänge och göra saker som jag tycker om, det jag brinner för. Men det är svårt att få orken, min kropp säger åt mej att lägga mej och slappa framför TVn och ladda batterierna medans mitt huvud, och mitt hjärta säger att FORTSÄTT KÄMPA PÅ!

   Men någonstans måste man ju hitta en balans.

   Reply
  • gör skittråkiga grejer som att diska, dammsuga, tvätta (om du nu inte tycker detta är tråkigt — räkna grässtrån).

   Reply