Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 14:34 | October 18, 2010

  Cause no one is gonna love you more then I do.


  Jag har postat låten/videon innan. Men den betyder så jäkla mycket . den är så sann.

  PS. Nej de är ingen riktig tattoo , den är för ful för att vara en äkta. HAHA, jag och e målade lite på varann igår.
  Ska dock GÖRA EN FJÄDER där när jag åker till Thailand, fast finare.

  //Translate!// I’v posted this song/movie once before. But it means so much to me. It’s so true.

  PS. NO, it’s not a real tattoo. It’s to awful to be a real one, haha! BUT im going to do a feather there when I go to Thailand, but a much prettier one ofc.


  42 kommentarer  42 kommentarer om “Cause no one is gonna love you more then I do.”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • oh är det en riktigt tatuering, skit snygg :)

   Reply
  • Är det en riktig tatuering?

   Reply
  • När gjordes tatuering? Den du talat om för någon månad sedan? Skit snygg verkligen!! SÅ din stil =) Skulle du vilja ge tips på olika sminkningar. TÄnker ex. på många kör sotade ögon, blir det för mkt med röda läppar till (om man är mörk hårig) Velat prova men känns för mkt, då måste man ha en enkel outfit känns det som, Tack för svar!! LÖOOOOOOVE

   Reply
  • Är det denna tatu du talat om för någon månad sedan? Skit snygg verkligen!! SÅ din stil =) Skulle du vilja ge tips på olika sminkningar. TÄnker ex. på många kör sotade ögon, blir det för mkt med röda läppar till (om man är mörk hårig) Velat prova men känns för mkt, då måste man ha en enkel outfit känns det som, Tack för svar!! LÖOOOOOOVE

   Reply
  • älskar andra bilden!!

   Reply
  • dör av avundsjuka. så snygg som du är får man inte vara

   Reply
  • jag tycker om tatueringen!

   Reply
  • lite killing moon inspererat me fjädern o allt, RIktigt snyggt !!!! real tattoo ?

   Reply
  • do the tattoo!

   Reply
  • Okej nu ser jag att alla redan har skrivit det jag tänkte skriva :) Är det en ny tatuering gumms??? Wohooo vad fin iallafall.

   Massa kramar. //Jenny

   Reply
  • tattoo? likt juliaclaras.devote.se
   dock är hennes finare…

   Reply
  • Riktigt fina bilder !

   Reply
  • jag fullkomligt älskar bilderna. håll i hatten va jag blev fast i dom.

   Reply
  • LOVE these photos!

   Reply
  • åh vad galet snyggt det skulle vara med en fjäder tatuering!

   Reply
  • najsiga bilder!

   Reply
  • Sjukt snyggt med fjädertattoo, har aldrig tänkt på det förut.. men det kanske skulle va nåt;)
   Vart kan man köpa modette-påsarna?=)

   Reply
  • Använder du dig av photoshop när du ibland lägger filter på dina bilder, och i sånna fall – Vad heter filtret som du bl.a. använder i din header; som typ små stjärnor/”gnistror”? Du har även använt det på ngn av dina outfit bilder.. Jätte tacksam för svar!

   Reply
  • Åh fjädertatueringar är så himla fint! Har velat ha en jätte länge, blir liksom aldrig av. ;d Men tänkte fråga dig, hur skulle du förklara hur din hårfärg ser ut? Vilka färger liksom. Så himla snyggt. :)

   Reply
  • snyggt me fjäder tato!

   Reply
  • Herregud så snygg du är, galet =)

   Reply
  • Får jag låna en av dessa bilder till min blogg? Jag länkar självklart! När jag blir äldre ska jag skaffa en fågel eller fjädertatuering. Jag älskar fåglar och dom symboliserar frihet för mig. Jag ska skaffa den när jag för första gången känne mig totalt fri och lycklig.

   Reply
  • Hej! vill bara säga att du har en superbra blogg! hihi jo, jag har bara en klurig liten fråga, jag har börjat blogga här på nyheter24 modette och jag tycker att wordpress är lite klurigt.. tänkte bara fråga
   Hur får man in en profilbild på sin blogg? som du har på dig till höger längst upp?
   Hur ändrar man textsnittet på rubrikerna och i menynrubrikerna/ texterna? :(
   Och en bara en till, hur tar man bort det fula strecket man har längst upp övanför rubrikerna, som man får när man precis börjat blogga?
   Vore så snällt om du svarade, det hade gjort mig så otroligt glad!

   fortsätt som du gör med din blogg, läser den varje dag och du är verkligen en av mina favouritbloggare! Pusspuss

   Reply
  • jäkligt fina bilder!

   Reply
  • Jag tänkte det, du har väl ingen sån tatuering? :)

   Jag var på Bohemian Luxurys releaseparty, tusan vad fin du var på bilderna!

   Reply
  • FAAN VAD DU ÄR SNYGGGG!

   Reply
  • oho! andra bilden är såå fin! är tatueringen äkta??

   Reply
  • o shit vilka vackra bilder, så sjukt fin är du!!

   Reply
  • Du ser verkligen ut som Megan Fox! :) Tattoon var redigt snygg också! (Även fast den inte var äkta) hehe

   Reply
  • då kommer vi ha likadana/liknande tatueringar snart då :)

   Reply
  • sjukt fina bilder och ja en sån där tatuering måste du göra! så snygg ju!

   Reply
  • snygga bilder!!

   Reply
  • men shit exakt där ska jag ha min fjäder! :O
   oh well har väl bra smak båda två då.

   Reply
  • aa men fy va söta ni är haha!

   Reply
  • Sjukt snygg tatueringen kommer bli när du väl gör den! :) Och jag måste bara säga att du är en kopia av Megan Fox typ! Kram

   Reply
  • snygg snygg snygg!!

   en fråga, hur gör du med dina ögonbryn? så jävla snygga och tjocka och fina… är de så naturliga eller hur gör duu människa?! :D

   Reply
  • vilken låååt menade du?? GÖRSNYGG

   Reply
  • Orginalet med band of hourses är tiotusen gånger bättre!

   Reply
  • Jag tycker det är så himla fint med fjädrar. Kolla in den här: http://farm2.static.flickr.com/1221/4729279953_f51ee8a7ae_b.jpg , Jäkligt snygg!! :) Tror förresten att du skulle tycka om hennes blogg. http://jetecris.tumblr.com hon är sjukt duktig på att rita. :)

   Reply
  • Apsnygga bilder!
   Måste dock avråda dig från att tatuera dig i Thailand, eftersom det är så varmt så är det lätt att tatueringen blir infekterad, mycket bättre att göra den hemma i kalla Sverige! Ett litet tips från en tatueringslärling bara!

   Reply
  • oh jag vill oxå tatuera en fjäder ,det är skit fint. Sen skulle jag vilja ha en pistol som rihanna har med ^^
   hoppas det blir bra och att du får det toppen i thailand :)
   kram!

   Reply
  • Where did you buy this tattoo??

   Reply