Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 21:08 | October 25, 2010

  Mitt hår – frågor och svar.

  Q/A

  Går du till salong och fixar ditt hår?
  Ja det gör jag! Min låtsasmamma jobbar som frisör så jag går till henne/till deras salong och fixar mitt hår.

  Vilken salong går du till när du fixar ditt hår?
  Jag går till hårteknikerna som ligger bakom Lindex / bakom bokia. Jag går dit först och främst för att min låtsasmamma jobbar där, men även också för att alla som jobbar där är så himla proffsiga/duktiga och dessutom väldigt trevliga och glada. Jag rekomenderar dem varmt!

  Vad använder du för färg på din toning när du gör ditt hår brunt?
  Jag har alla gångerna använt olika då jag sagt olika slags bruna varje gång! Dessvärre så finns det ingen direkt ‘färg’ som jag kan säga att jag använder mig av eftersom jag gör det på salong. Jag säger ( som senast) att jag vill ha en brun toning i håret som inte är kall, men som heller inte får bli röd , utan mer guldig så att färgen blir mustig. Och då blir det såhär :)

  Vad har du för hårfärg egentligen?
  Jag är blond egentligen, men har nu tonat det mörkt sedan ett år tillbaka. Just nu trivs jag bäst i det och kommer köra på det tills jag tröttnar på de och kanske vill testa på något nytt ( typ en blond page! ). Och JA jag var tvungen att sätta över den fina stämpeln i ansiktet då jag gör en hemsk grimars på bilden.

  Har du tjockt hår?
  Ja, det har jag ärvt av min käre far! Han och brorsan har hår tjockt som grisborst, och likaså jag.

  Hur gör du för att hålla ditt hår friskt?
  Jag gör faktist inte så mycket, utan är egentligen rätt ‘dum’ mot mitt hår. Jag använder inget värmeskydd alls.. JÄKLIGT DUMT! Så jag gör inte så mycket med håret faktist.

  Tvättar du håret med något speciellt Shampoo/Balsam?
  Nej, utan jag använder det som finns hemma. Så länge de luktar gott! haha.

  Hur gör du för att få ditt hår sådär ‘vågigt’/lockigt?
  Då använder jag mig av en plattång faktist :) Jag börjar från roten och sedan snurrar jag själva plattången , samtidigt som jag drar plattången ner i håret och på så sätt bildas det lockar. Jag försöker att inte locka hela håret utan i små partier så att det ser mer riktigt ut, och inte sådär barbie-fejk lockigt.

  Har du löshår? eller är allt ditt egna?
  Jag använder mig inte utav löshår, utan kör all natural . För det första så tycker jag inte att löshår är speciellt snyggt, och sen för de andra så sliter det så sjukt mycket på ens egna hår, och det skulle jag aldrig vilja utsätta mitt hår för.

  ps. Tycker ni att jag missat någon/några frågor så skriv ner dem i en kommentar så lägger jag till dem i inlägget :)


  39 kommentarer  39 kommentarer om “Mitt hår – frågor och svar.”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • Hur ofta tvättar du håret? (skulle du vilja ha smink tips. buget och lyx, vardags och fest m.m. =) )

   Reply
  • Hej :) Snälla du kan inte du visa video på hur du gör olika frisyrer. Det skulle vara sjukt snäll!! Gillar din klädstil och blogg sjukt mycket, kram!

   Reply
  • Hej! Kan du visa vilken foundation du använder. Grym blogg ;)

   Reply
  • åh ditt hår är så otroligt fint!

   Reply
  • ditt hår är typ det finaste jag sett.

   Reply
  • skulle vilja se någon video på hur du fixar dina olika frisyrer :) dte hår är så himla fint!

   Reply
  • ditt hår är helt gudomligt! hur länge har du sparat ditt hår? har du haft kort någon gång och hur längesen var det? hur lång tid tog det att växa ut isåfall? :) tack gör en grym blogg!

   Reply
  • snyggt, bra tips! :)

   Reply
  • Angelica!, Du måste hjälpa mig, jag vet inte om jag ska färga håret brunt eller om jag ska fortsätta ha blont! Jag kan verkligen inte bestämma mig .. så jävla svårt.
   Du som är så bra på det här kan väl säga vad jag skulle passa bäst i :D

   kom förbi nån dag om du inte har lust att skriva här ! :)

   Reply
  • Kan du snälla visa i en Video hur du lockar håret, för jag har försökt det där hemma och det blir en katastrof! kram

   Reply
  • är ditt hår jättefixat på dina bilder och vad har du i det? brukar du aldrig gå med håret som du vaknar/i toffs?

   Reply
  • Detta gillas :)

   Reply
  • älskar ditt hår!

   Reply
  • Hur ofta tvättar du håret?:)

   Reply
  • Du har verkligen fantastiskt hår. Grattis! ;)

   Reply
  • jag vill se bilder på dig när du är blond!

   Reply
  • Hej sjukt fint hår , har du hört att du är lik Megan Fox ? Vad är din favvo frisyr ? Älskar din blogg får sådan inspiration av den !

   Reply
  • Snyggaste håret i stan! heheh :)

   svar: åh tack:D och tack va kul att du svarar på komentarer! Många stora bloggare gör ju inte de! Blev glad!
   Godnatt

   Reply
  • Vad kostar det att tona håret hos din låtsasmamma/på den salongen? :)

   Reply
  • avundsjuk på ditt hår, svar ja!

   Reply
  • Please can you translate a little bit of this part.I´m in love with your hair :) and you wrote so much about your hair but i found nothing on english.It would be nice, when you could make a little part on english (of your hair) I would know at which hairdresser you colored your hair and what for haircolour did he used for your hair,when your hair was brightly blond/light braun (strands).
   Thanks*

   Reply
  • Du är så fruktansvärt vacker!

   Reply
  • Jag tyckte den sista bilden var så fin att jag ritade av den, titta: http://skinnyelephant.blogg.se/2010/october/blick.html

   Reply
  • kort och gott.. Du har alltså tur som har tjockt, friskt och snyggt hår. Inget speciellt som du har gjort eller gör för att det ska se ut som det gör. Ganska onödiga frågor + svar i slutändan, för man fick ju inget tips eller råd. Fast å andra sidan så kanske du inte vet då du själv inte sysslar med håret som du säger.

   Reply
  • hur ofta klipper du ditt hår?:)

   Reply
  • jag måste bara slänga in en liten kommentar här… jag jobbar som frisör, och jag måste rätta dig! löshår behöver verkligen inte slita på håret, om man sköter det rätt och gör det hos en proffsig frisör.

   Reply
  • Hva slags plattång bruker du?

   Reply
  • Jätte bra blogg. Har frågat förut utan svar. Så därför frågar jag igen, har du gjort någonting med dina läppar?

   Reply
  • hur tänker du när du ska matcha frisyr och outfit? kram!

   Reply
  • är vansinnigt nyfiken på hur du torkar ditt hår? kör du självtorkning eller föning?
   Kram! :)

   Reply
  • vad sa du till frisören när du ville ha “sandfärgat” hår? aslltså typ så som du hade förut? :)

   Reply
  • du är jätte vacker och ditt hår är jätte fint! älskar lockarna , jag undrar bara om du inte kan göra en video och visa hur du lockar det , skulle vara bra =)

   Reply
  • JAg tror verkligen att du skulle passa i page ! Det passar liksom ditt ansikte :)

   Reply
  • Tror verkligen att du skulle passa i page! Du passar i allt ! :)

   Reply
  • jättefin blogg! går in o läser varje dag! =) vad tror du om att krusa håret igen? -sätta upp i en hög knut eller inbackad fläta? kramkram!

   Reply
  • kan visst vara snyggt med löshår, beror på hur man har satt i det. dessutom beror det helt på vad det är för typ av hårförlägning man använder. lim, JA det sliter, clips gör det inte tex.

   Reply
  • Hallå! jag har läst din blogg ett tag nu och jag måste bara få säga att du är så sjukt snygg! :D ditt hår är ju helt sinnessjukt fint, gör du nånting speciellt med det eller är det bara sådär perfekt?:)

   Reply
  • Hej Angelica! Jag undrar bara hur du har lyckats få ditt hår så himla långt och fint. Själv sparar jag men måste klippa det slitna då och då därför blir det inte längre än jag har nu. Så hur har du gjort för att få så långt hår? :)

   Reply
  • Hur får du så långt hår? vad gör du med det? typ masserar som de sägs att de funkar. hur länge låter du de växa? :P kram

   Reply