Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

  • Categories
  • ABOUT
  • Archive
  • 11:31 | October 29, 2010

    I could tell by the look in his eyes.


    Bild från i sommras, när jag, Emelie,E och Jimmie spelade golf i Berg.

    NU HAR JAG UTSETT EN VINNARE av goodiebag tävlingen som jag nu slängt iväg ett mail till! Så allihop – kolla mailen! När personen i sig svarat så skickar jag goodiebagen och presenterar den här. Jag vill bara ha ett svar först innan jag gör det då jag haft personer som inte svarat innan :)

    på tal om annat ; Det är så sjuk att de är så kallt ute nu.. det är verkligen vinter!Vad som är mer sjukt är att om 23 dagar så åker vi till Thailand!
    Jag har ju aldrig varit i Thailand innan så det ska bli superspännande! Har ni varit i Thailand? och Isånnafall, berätta lite om shoppingtips , där man faktist kan hitta SNYGGA saker och inte Ed Hardy/Lacoste kopior bara ? :)

    Vi kommer vara tre dagar i Bangkok först, sen åker vi till Koh Samet åtta dagar ungefär, för att sedan åka tillbaka till Bangkok de sista dagarna innan vi åker hem. Det ska bli så JÄVLA SKÖNT att få åka iväg, koppla av och få lite värme!
    Sen  ang. bloggandet i Thailand, så kommer jag fortsätta precis som jag gör varje dag :) Det enda är att de kommer vara SÅ MYCKET finare bilder. sweeet!

    Men som sagt – Berätta gärna tips om shopping! MBK vet jag redan :)


    36 kommentarer



    36 kommentarer om “I could tell by the look in his eyes.”

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Jag accepterar villkoren som finns här

    • Min familj har hus i närheten av Koh Samed och jag har varit där fler gånger än jag kan räkna, så jag kan ge er en massa tips!

      Bästa ställena på Koh Samed är helt klart Au Prao beachen, då borde ni bo på Lima Coco! Där går solen ner i havet, och det känns som man är i paradiset. Bästa feststranden på Koh Samed är vid Ploy Bar. Där ligger man på mattor och kuddar över hela stranden, släpper lyktor som stiger mot himlen, asgod grillad mat, och alla dansar och är glada.

      Bästa shoppingen i Bangkok tycker jag absolut är MBK. Där finns verkligen ALLT. Lösögonfransar, smink, handväskor, jeans, jackor, skärp, klänningar, superbra kopior, men även äkta märken. Det finns ingenting man inte hittar i det shoppingcentret.

      Angående Bangkok är det en himla livlig stad, vi är aldrig där mer än 3 nätter för man blir väldigt trött på det efter ett tag. Om ni vill se lite mer av det genuina Thailand tycker jag ni ska åka till Laem Mae Phim. Där finns inte speciellt mycket turister, utan det är mer utav en thaiby. Jättefint, mysigt, lugnt, underbart.

      Hoppas ni får en underbar resa :)
      Hör av dej om du vill ha nå speciellt tips, restauranger, shoppingcenter, hotel.
      Kram!!

      Reply
    • köp inte converse på MBK! även fast märket är äkta så känns sulan efter ett tag väldigt stor! jag vet inte varför, men jag har hört andra upplevt samma sak. kan ha att göra med att man blir lite svullen när man är utomlands. om du absolut känner att du vill ha några converse därifrån så köp i minder storlek än du egentligen har. bara ett litet tips!

      Reply
    • Några tips på vad man kan vara utklädd till nu när det är halloween? Hur man kan se ut osv? :)

      Reply
    • Jag kan verkligen rekomendera Chatuchak-marknaden i Bangkok. Nu var det i och för sig snart två år sedan jag var där, men stället var GRYMT! Det är Bankoks största och billigaste marknad och du hittar enket dit genom att ta Sky-trainet till slutstationen. Där finns verkligen ALLTING man kan tänka sig och bara att gå omkring där är en upplevelse i sig! Hoppas du får en trevlig resa. KRAM

      Reply
    • fasen vad brun du var!

      Reply
    • khao san road i bangkok är ett måste!
      en gata med stånd med kläder, smycken, skor, filmer, inredning, allt! det är kvällstid på en gata centralt i bangkok med festande folk och shoppning.

      Reply
    • khao san road är ett backpacker hak och alla stånd som är där är bara fake i stort sett, däremot i änden av khao san road finns det ett gäng som säljer jävligt snygga second hand kläder samt massa coola t-shirts.
      även siamsquare i bangkok har massa stånd med massa kläder som har en vintagekänsla.

      Reply
    • Ååhh, gud vad jag längtar tillbaka till Thailand! Det är en av mina absolut bästa resor so far. Vad gäller shopping så är det ju tyvärr mest Billabong och Ed Hardy-prylar som ligger uppradat utmed de flesta gator. Men kolla t.ex. efter lite annorlunda smycken. Sen var jag inne i en butik som hade lite afrikanskt tema där jag köpte en supersnygg långkjol. Men det gäller att ha ögonen öppna. ;)

      Reply
    • Jag har vart i Thailand förut och även min bästa vän Jenny. De flesta turister brukar gå till khaosan area och shoppa, eftersom det är många turister där så är priserna lite dyrare. Jag och Jenny bodde utanför bangkok med hennes släkt och tog oss till ett extremt stort köpcentra som hette Future center – Inga turister eller kopior utan bara extremt mycket mode och billiga priser. Om du inte vill åka utanför bangkok (400 tbh) så rekomenderar jag platinumcenter – ett 6 våningshus med mode och noll turister. Våningen längst upp är bara mat med över 40 olika stånd av mat och det finns även otroligt goda efterrätter. Vet ju inte vart ni ska vara men ni kan ju fråga taxichaufförer där nere hur långt det är dit om ni nu skulle vilja ta er dit. Hoppas allafall du får en underbar första thailandsvistelse!! (:

      Reply
    • snyggisar!!

      Reply
    • En bra sak att tänka på, om du shoppar kläder på thailändska butiker, är kläderna väldigt små i storlekarna, de är ju allmänt mycket kortare än oss nordbor (jag kände mig som en jätte på mina 1.68) Hoppas du får en trevlig resa, Thailand är underbart! :)

      Reply
    • Bästa shoppingen finns absolut på Phiphi! Jättemysig liten partyö men massa bra affärer :)

      Reply
    • åh vad snyggt!

      Reply
    • Jag har lånat en bild på dig och jag hoppas de går bra. Du är länkad såklart! :)

      Kram

      Reply
    • Jag har varit i Thailand flera gånger och ska dit igen i december! :) men ett hett tips (eller ja , typ ett måste) är att handla nästan allt i bankok (speciellt köpcentret MNK som är helt sjukt stort och om ni är där en söndag finns en enorm söndagsmarknad. Men hursomhelst allt är billigare i bankok för om ni är på typ turistställen kan det skilja typ 80 kr. å tokhandla i bankok!

      Reply
    • MBK*

      Reply
    • ååh skoj, ska också till thailand :)
      mbk är en cool upplevelse men tycker det finns bättre shopping i siam paragon ligger i bangkok :)

      och en fråga, vart har du köpt din topp som du har på bilden ? snygg !

      Reply
    • om du vill hitta saker som inte är fake så kan du gå till Siam Square, det är ett shoppingområde som bland annat MBK ligger i. Där finns också Siam Center mm. Bra om du inte vill ha fake som sagt! :)

      Reply
    • DU MÅSTE besöka phuket market! den är bara på lördagar o söndagar har jag för mig. helt underbar shopping, nästan helt utan turister! man hittar allt man letar efter där till det billigaste priset. kanonbra shopping.

      Reply
    • Jag vill bara tipsa om att jag tyckte att shoppingen var bättre på små ställen i Thailand så som öarna osv. mer unika saker och bättre kopior. så om du hittar något du vill ha så vänta inte tills du kommer tillbak till Bangkok för de är inte säkert det finns alls lika fina saker där. Det misstaget gjorde jag pga jag backpacka och tänkte att jag inte orka släpa på massa shopping förens sista anhalt, men tji fick jag :) Kram

      Reply
    • Hela Bangkok är fyllt med grym shopping, finns även ett stort varuhus i Phuket som är bra där det bara är orginal alltså inga kopior :) Thailand är underbart!!

      Reply
    • I Bangkok finns Asiens största köpcenter, som heter Paragon! Fyra eller fem stooooooora köpcenter som ligger brevid varandra och är indelat i kategorier. Helt fantastiskt! Det är ett måste:) kram

      Reply
    • MBK är ingen höjdare! Verkligen inte om man vill ha snygga moderna kläder. Utan försök hitta in på smågator, jag hittade en underbar gata ganska nära MBK som var hur lång som helst med det bästa utbudet!

      Annars tyckte jag att Phi Phi var det bästa :)

      Reply
    • Som jag sa när vi sågs : Suan Lum night bazaar :-) Där hittar du mycket snyggt. Khao San road blir bara bättre & bättre. Och den sjukt stora nattmarknaden som är öppen på helgen om ni lyckas time:a in det! Ses snart sötkorv?!

      Reply
    • Vart kommer väskan ifrån? Sjukt snygg stil!!

      Reply
    • Jag har varit på Koh Samet och det var ren öket men så otroligt fantastiskt! Det var paradis. Allting låg på stranden (det fanns två där turister var) och på kvällarna ställer de låga bord på stranden och så får man sitta på kuddar eller filtar. Man var på stranden i stort sett hela tiden för det finns inte så väldigt mycket annat att se. Dock så måste jag säga att det var en av de ställena som beskrev Thailand bäst just med nätterna och stränderna :D

      Det finns en 7Eleven på hela KohSamet och ni måste äta pnnkakorna de säljer i små stånd om de finns kvar. Perfekt efterrätt! ;)

      Något som vi märkte var jätteviktigt var att ni måste alltid tvätta av er när ni har varit på stranden och framförallt innan ni ska hoppa i säng. Det finns strandloppor på stranden som lägger sig lite vart som och betten ser ut som myggbett men de försvinner inte på länge så tvätta av er ofta och låt inte sand komma in i rummet så ska ni klara er. (lopporna är inte farliga vad vi fick höra men det är aldrig roligt att gå runt med en helt rödprickig kropp)

      Hoppas ni får en helt otrolig semester! :D kramkram

      Reply
    • skitsnygg tjej!

      Reply
    • Jag har varit i thailand 6 gånger tidigare och totalt ÄLSKAR landet, lovar. du kommer inte vilja åka hem!
      jag har dock bara varit i phuket och där är shoppingen galen, men min mamma har varit i bankok mm och hon sa att det massor av olika typer av mysiga marknader med MASSOR av smycken, kläder mm.. Hoppas att du hittar massor:)
      kram på dig!

      Reply
    • jag har vart där flera gånger, och vi ska åka dit igen. I bangkok kan du alltid åka till köpcentret MBK. Där finns det 2000 affärer. Vissa märkes, vissa inte. I köpcentren är det billigt men inte lika billigt som om du köper en tröja typ på koh chang, koh lanta eller någon ö. Jag tror i alla fall du hittar något på MBK bland alla de affärerna ! Och i thailand är affärerna ”uppdelade” efter märkerna. Så om vi säger att du vill ha ett par cheap monday jeans, så heter affären cheap monday med massa jeans, och tröjor och så. Så om du kanske vill ha några Levi´s jeans så går du in i affären ”Levi´s”. Jag tror du fattar ;) På öarna är de inga märkeskläder utan kopior, men man kan hitta sjukt mycket snyggt för jättebilliga priser !

      ÄLSKAR THAILAND ! och jag lovar! Om du har varit där 1 gång, åker du dit igen ;)

      Reply
    • Juste… Jag var på en av världens största marknad i thailand. I bangkok. Inte något märkes grejs, men massa snyggt !! Och billigt ! Checka den ! Kommer inte ihåg vad marknaden heter, men eftersom den är en utav världens största måste ju folk veta om den, i thailand ;)

      Reply
    • har emelie någon blogg? :)

      Reply
    • Chatauchack weekend market, typ världens största marknad med hut mycket snygga kläder, smycken tavlor prylar allt allt allt som helst. I bangkok. ganska centralt. Du kommer inte bli besviken, den är dock bara öppen på helgerna och det är så mycket folk där, men ååh vad mycket fina saker man hittar!

      Reply
    • här har du lite thailändska som du kanske behöver då engelska inte är det lättaste språket för thailändare(:
      sabadi maj – hur mår du?
      nam – vatten
      namkeng – is
      keptangka – notan, tack.
      hongnam – toalett.
      hoppas du får en riktigt härlig resa!
      KRAM

      Reply
    • fyFAN vad snygg du ääär.

      Reply
    • Vi spenderade en natt i Bangkok och då tog vi oss till ett köpcentrum, men det var bara thailändare som handlade där. De var jätteförvånade att det kom turister dit. en där hittade vi iallafall supermycket! Finns också en äkta Conversebutik där, 350 kronor st! Kommer dock inte ihåg vad det hette..

      Reply
    • fashionmall i bangkok, helt underbart! jag och min syster var där i flera timmar! jätte billigt och jätte snygga grejer, hade ingen aning om att dom hade kläder i thailand som såg ut att komma från topshop, dock fick man inte testa grejerna men som sagt det var inte alls dyrt.
      köpte bla en leopardmönstradkofta, en spetsoversize tröja och en mcinspirerad skinjacka:)

      Reply