Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

20:22 | October 30, 2010

wich one?

Q/A


Ikväll slår jag och Linda-binda klackarna i taket, och jag har svårt att välja vad jag ska ha över min outfit.

Jag ska ha min höga byxor från Cheap Monday, med skinnimitation, leostrumpor och ett par träklackar, slappt vitt oversize linne och spetstopp.
Så vad tycker ni? 1,2,3,4?

/Translate!/ Linda and I are going out tonight and I can’t decide wich jacket I’m going for tonight,
Wich one do you think?

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

35 Responses to “wich one?”

  1. Anonymous on

    Jag tycker det blir för mycket skinn om du tar ettan, tvåan är snygg och passar nog rätt bra med träklackarna. Jag tycker det blir lite för tråkigt med fyran, men trean var rätt snygg och ett plus är spetstoppen syns för cardigan är genomskinlig. Tycker du ska köra på tvåan eller trean!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.