Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 23:22 | November 2, 2010

  I can be your hero baby, I can kiss away the pain.

  Random bilder.

  Jag är helt slut efter inventeringen och ska snart krypa ner under täcket för att sussa. Det är galet vad vintern gör en trött fort, eftersom allt blir så mörkt. Men nu ser jag bara fram emot att få ligga på en varm strand om 18 dagar med en drink i handen. SWEET!

  /Translation!/ I’m so exhausted. I’m going to bed soon! It’s sick how fast you get tired when it’s winter and everything is so dark an loomy. I’m just looking forward to Thailand in 18 days, just sunbathing with a drink in my hand. SWEET!


  17 kommentarer  17 kommentarer om “I can be your hero baby, I can kiss away the pain.”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här