Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 18:09 | November 9, 2010

  ang, Mitt domän! viktigt att läsa.

  Nu är det såhär – att mitt domän har strulat den senaste tiden och de är pg.a att de som har domänet ( Fast att JAG och Modette.se ÄGER DET) så har detta företag/personer vägrat att ge det till oss/mig. För det första så är det olagligt när ett företag redan betalat för domänet + att de är olagligt att de använder sig av mitt namn HTTP://ANGELICABLICK.SE . Vi har försökt att skicka flertal mail, ringt ect. utan framgång och nu säger det att de ska ‘ kolla på det ‘ tills Måndag.. och det accepterar jag INTE. Vi försöker jobba på det så mycket som vi kan och jag hoppas att ni har tålamod! DÄRAV hänvisar jag er att trycka er in på http://admin.nextinfashion.se/angelicablick/ tills vidare , tills vi löst problemet. Jag mår SKIT över detta och trodde aldrig någonsin att de skulle hända mig. Jag fick sitta och gråta på min egen 20-årsdag pg.a dessa människor och de gör mig väldigt besviken!

  /Translate!/ My domain is not functioning as normal right now, and thats because that the company that has my domain ( even tough that I and Modette.se OWNS the domain ) is not cooporating with us and haven’t givi’n us MY DOMAIN. that’s against the law. So we are trying to fix it, but I wan’t you to be patient with this and start visiting my blog at this adres;  http://admin.nextinfashion.se/angelicablick/JUST FOR NOW, until I’ll get this fixed.


  22 kommentarer  22 kommentarer om “ang, Mitt domän! viktigt att läsa.”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • Usch vad trist, hoppas det löser sig!

   Reply
  • ja jag har märkt att det har varit problem ibland att komma in.. hoppas det löser sig,!! kram

   Reply
  • vilka idioter! hoppas det löser sig! Men du sötan, har du lust att titta din mail? Fungerar i morgon? Skulle behöva ditt nr också! :) Kram!

   Reply
  • oh my good translation, yes yes yes thank you so much! awesome now i can understand what you are saying, and do not only see what you are wearing! :)

   Reply
  • hahaha va? sitter du och gråter över en domän? hahaha

   Reply
  • herregud… sitta och gråta på sin 20årsdag för att bloggen inte kan ha en viss domän. jobbigt va

   Reply
  • Så himla löjligt när folk håller på med sånt där-.-

   Reply
  • testade nyss & det funkade iaf för mig att bara söka på angelicablick.se :)

   Reply
  • för mig funkar det alltid att komma in på angelicablick.se ! Konstigt att det krånglar. Hoppas det löser sig. KRAM

   Reply
  • tufft liv du har! Förstår att du gråter över en sån sak, oerhört viktigt!

   Reply
  • så tråkigt, hoppas att det löser sig snygging!

   Reply
  • fy vad tråkigt att det krånglar.. men efter regn kommer solsken :)

   Reply
  • USCH så tråkigt! Hoppas allt löser sig! Kram

   Reply
  • Jag använde mig av angelicablick.se alldeles nyss och det gick finfint! :) kanske det är på bättringsvägen?

   Reply
  • Fy vad tråkigt!

   http://colourblue.blogg.se
   http://colourblue.blogg.se
   http://colourblue.blogg.se

   Reply
  • sjukt jobbigt, men det ordnar sig och vi klarar oss! :)

   Reply
  • Varför gör de så för, har ni någon aning om det? Och ignorera alla idioter här ovan som tycker att det är en dum sak att bli ledsen över, klart man känner sig kränkt när någon snor något från en, särskilt när det handlar om ens namn som de kan använda till vad som helst.

   Reply
  • varför gråta? herrreguddd. chilla bruden

   Reply
  • fyfan vilka människor. det ska alltid finnas såna som ska förstöra. Men du får fan inte låta dom trycka ner dig. du är bättre än dom :)
   hoppas det löser sig!!!

   Reply
  • du gråter aldrig pga någon annan människa, du har ett eget val att inte gråta. Det är inte andras fel att du gråter, du kan välja att inte göra det och att inte bli påverkad psykiskt.

   Reply
  • Det har inte funkat för mig på ett tag men nu funkade det:D

   Reply
  • …. att gå in på http://angelickablick.se alltså!

   Reply