Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 15:46 | November 9, 2010

  Victor and Rolf.

  Victor and Rolf, Flowerbombs.

  En mycket , mycket fin present av Mamma som jag fick i söndags. Jag har sucktat efter den här parfymen ett bra tag, men tyckt att den är på gränsen för att vara för dyr. men nu, nu är den äntligen min och jag kommer aldrig sluta använda den. Den doftar himmelskt!

  /translate!/ A gift from my Mom that I got on my birthday. I adore it.. totally adore it. I just can’t get enough of it, and I will never stop using it. Never! It smell so good! Victor and Rolf, Flowerbombs.


  20 kommentarer  20 kommentarer om “Victor and Rolf.”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • grattis i efterskott! :)

   Reply
  • min favoritdoft <3 har använt upp två flarror, haha!

   Reply
  • Vilken snäll mamma du har :) grattis i efterskott!

   Reply
  • Den är super den parfymen!

   Reply
  • LOVE the smell on that perfume!

   Reply
  • Åh. Nu blev jag sugen på den!

   Reply
  • Elsker den!! Skal kjøpe den på taxefree neste måned :D

   Reply
  • Naajs, använder också den :) Så jäkla underbart gott luktar den

   Reply
  • Använder också den parfymen, älskar den :-D

   Reply
  • Åh den är jätte god! Måste också köpa den

   Reply
  • åh har också velat ha den så himla, himla länge…

   Reply
  • Du kan ju inte säga “jag kommer aldrig sluta använda den” när den tar slut om några månader? Om du ska kunna göra det så måste du ju köpa en ny ;) Haha förlåt mig för min dåliga humor, men kom på det nu när jag läste det!

   Reply
  • Den är du värd!!

   Reply
  • Världens bästa parfym! Själv har jag kört med den i flera år nu, kan inte ha någon annan. Jag kör dock den mörklila flaskan, helt fantastisk!

   Reply
  • Wiii! Du fick den! =D

   Reply
  • Vad nice att du fick parfymen! Själv har jag suktat efter herr doften ett tag :)
   Ha det bra!
   / Niko http://thecrowningglory.blogg.se

   Reply
  • i have this too!
   it’s so so lovely. the bomb design of the bottle is the cutest thing. x.

   Reply
  • Åh jag har också den! Underbar!

   Reply
  • Flowerbomb is my new favorite too! I LOVE it, it’s so sweet but the same time so fresh. It’s perfect to cheering up these grey, rainy days :) I love your blog, it’s sooo inspiring.

   Reply
  • den är den absolut mumsigaste parfymen någonsin. Jag har själv använt den i ett par år nu, och jag kan inte byta. Svider GROVT i plånkan när man ska betala då den stora går på runt 1400 kr va? inte okej.. tur att man reser ibland då den är mycket mycket billigare på taxfree ! :)

   Reply