Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 15:11 | November 10, 2010

  My new Alexander Wang inspired bag.


  Alexander Wang inspirerad väska från Modekungen.se

  Nu har jag ÄNTLIGEN fått min systemkamera min fina! NU JÄKLAR ska det tas finfina bilder! Jag är galet nöjd och vill helst pilla/ta kort/leka med den hela tiden, så den får följa med när vi fikar/när jag ska bli intervjuvad på Espresso House. Outfitbilder ska ni få med!

  /Translate!/ My new Alexander Wang inspired bag from Modekungen.se
  I’v finally got my professional camera, so Now I can give you really nice pictures! Im taking it with me to the coffeplace/interview to take som nice pics! Im going to give you outfit pictures later also.


  17 kommentarer  17 kommentarer om “My new Alexander Wang inspired bag.”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • ÅH kul att du äntligen fått systemkameran, stört fin väska också.

   Reply
  • vad för systemkamera? =)

   Reply
  • vad heter kameran? är det nikon eller canon eller ngt annat? :D skulle jätte gärna vilja veta!

   Reply
  • Jag har den också, och jag älskar den! Snyggaste väskan jag vet.

   Men det är en sak som har blivit ett problem, axelbandet är ju avtagbart och när jag haft mycket tunga saker i väskan, skolböcker etc, så har “knäppena” (vet inte riktigt vad de heter) som man sätter fast axelbandet med töjts ut så att de inte går att stänga längre. Det är jättejobbigt för om jag ställer ner väskan eller lyfter upp den lite när jag går så kan axelbandet hoppa av och då kan jag tappa väskan. Det är så synd för jag tycker så mycket om den. Jag vet inte om det är fler som har samma problem eller om du kommer få det, men jag bär inte överdrivet tunga saker så tänkte bara tipsa om att det kan bli lite småjobbigt.

   Tack för en jätteinspirerande blogg för övrigt, you rock! :)

   Reply
  • åh den väskan är ju to die for!
   och gud va kul med systemkamera :D

   Reply
  • LOVE that bag! The second photo is incredible!

   Reply
  • Åh, har en likadan! Den är perfektion! <3

   Reply
  • beautiful bag
   I follow your blog

   Reply
  • Detta gillar vi ;D Vilken har du?

   Reply
  • åh vilken kamera har du nu då? Jag har en canon eos 340d !

   Reply
  • Riktigt snygg!

   Reply
  • å va snygg !

   Reply
  • Vad blev det för kamera? :D

   Reply
  • fabulous!!!

   http://paolinasspace.blogspot.com/

   Reply
  • Galet vad snygg väska!!

   Reply
  • åh som jag har suktat efter den där modellen! fast jag vill ha silvriga nitar dock :/

   Reply
  • Den där väskan är så himla fin!
   Men jag har inte ens haft mig i ett år och den har redan gått sönder…

   Reply