Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 09:20 | November 15, 2010

  Fars dag.

  Tre bilder från igår. 1. Pappsen 2. Felicia, Jag och Vincent – gud så söta! 3. Pappa och farbror.

  Nu sticker jag till El stockholmo! för lite plåtning :) VAD jag ska plåtas för får jag dock inte berätta.. men som ni vet HATAR jag egentligen att stå framför kameran så jag vetitusan hur det här ska gå.. vi får hålla tummarna helt enkelt!

  /Translate!/ Im off to Stockholm for a photoshoot. I can’t tell you what for, but you will find out soon. I hate beeing in front of the camera, so Im not sure how this is going to work out.. I’ll have my fingers crossed!


  24 kommentarer  24 kommentarer om “Fars dag.”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här