Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 09:43 | November 18, 2010

  Important for you to read.

  På senaste tiden har jag hittat bilder på många tumblr.com sidor m.m där folk lägger upp bilder från min blogg, men INTE länkar.

  Det är jätte kul och jag blir sjukt glad när folk gillar mina bilder/inspireras av dem, MEN att länka till min blogg är ett MÅSTE. Oavsett om ni hittar en bild på migp å någon annans blogg ( där personen i fråga länkat till mig ) så vill jag endå att ni hänvisar till min sida.Jag vill inte verka dum, men de är ju jag/mina bilder.. Jag hoppas ni förstår . MASSA PUSSAR!

  /Translate!/ Lately I’v discovered that many people with tumblr.com and other sites borrow my pictures WITHOUT linking me to my blog. I love it when you like my pictures, or get inspired by them. But you ALWAYS HAVE TO LINK to my blog ( even if you find my picture on an other blog, that has linked to me) you have to link. I don’t want to be picky, but I hope you understand.. HUGS and kisses.


  25 kommentarer  25 kommentarer om “Important for you to read.”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • Hei, ville bare si at jeg har lastet opp noen av dine bilder på min side, men MED link tilbake til bloggen din og det entry bildet var i!
   Jeg må unnskylde en del av de andre bildene, siden jeg har +21,000 følgere så stjeler av og til noen bilder fra min side.

   Reply
  • jeg linker alltid.
   n

   Reply
  • Självklart ska du länkas!

   Reply
  • VACKRA du!

   Reply
  • Check it out! Bra länkat?? =)=)

   http://finest.se/userBlog/entry.php?uid=39634&beid=1515054

   Reply
  • Jag älskar din blogg och ditt underbara hår<3 :D

   Reply
  • Dem måste göra som du säger för dem TAR ju dina bilder, bilderna har du upphovsrätt på och om dem inte länkar eller ta bort bilderna så får du anmäla dem ;)

   Reply
  • Du har helt rätt. Upphovsrättslagen är det väldigt få som har koll på i bloggvärden. Utnyttja den.

   Reply
  • Det är klart att man ska skriva källan där bilden är ifrån om man har tagit den.

   Reply
  • klart man ska länka!

   suuuperfin bild där! :)

   Reply
  • totally agree att du ska länkas! stå upp för dig :)))
   SKITSNYGG BILD DEDÄR btw

   Reply
  • man skall alltid länka när man lånar bilder, annars anses det som stöld!

   Reply
  • Vad pluggar du för något? :)

   Reply
  • Klart man länkar gullet !

   Reply
  • Jag tog en bild från dig förrut men jag länkade såklart! Älskar din blogg! Och din stil är helt amaaazing!
   Kram.

   Reply
  • Det är ju givet!!! Det är bara sunt förnuft i bloggvärlden!

   Reply
  • Hej snygging! Det skulle vara kul och veta ungefär vad du ska ha på dig på nyår? Kram

   Reply
  • hej! Jag läser din blogg varje dag och tycker du är otroligt snygg. Brukar blogga om dig men jag vet inte hur man länkar! De står ju en ikon “infoga länk” men den är liksom “intryckt” så när jag trycker på den funkar det inte. Vet du vad felet är? Vill absolut inte sno dina bilder eller nått tycker bara att du är sjukt inspirerande så gillar att blogga om dig. Kan du hjälpa mig?

   kram

   Reply
  • har lånat nån bild ibland under kategorin inspiration på min blogg men har alltid länkat. å om ja nån gång missat så har de inte vart mening, tack för underbar blogg, snygga bilder och grym inspiration ♥

   Reply
  • sv:
   jahaaaaa. nu förstår jag! är ingen direkt bloggexpert haha! tack för hjälpen. nu ska jag ALLTID länka i fortsättningen :) kram

   Reply
  • grymt fin är du, och otroligt bra blogg!

   Reply
  • grymt fin bild!

   Reply
  • love it ,you have allways such cool pics

   nice blog

   come by
   http://spela-digitaltraveler.blogspot.com/

   Reply
  • Vad har du för ögonskugga på dig på den här bilden? Skitsnygg!

   Reply
  • Jag la ut en bild på dig på min tumblr, men jag länkade så att när man tryckte på bilden kom man till din sida, hoppas det går bra (: annars länkar jag nedanför bilden också!

   Reply