Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 10:04 | November 21, 2010

  Bloggfika!

  Q/A


  Jag och en sjukt fin tjej/läsare som jag faktist träffat två gånger!

  Nu är det såhär- Jag frågade er för ett tag sedan om ni skulle vara sugna på att ta en bloggfika med mig och det var många som skrev ‘Ja’ och skickade mail..och jag vill ju jätte gärna se vad det är för helt otroligt fina människor som det sitter bakom skärmarna.. så jag tycker vi KÖR på det!

  Ni som är sugna kan antingen skriva en kommentar i kommentarsfältet eller skicka ett mail till angelicablick@live.se ,
  Fikan kommer ske antingen i Linköping eller i Stockholm :)  ( Efter Thailand ) SPÄNNANDE tycker jag allt att det ska bli!
  Eftersom ni är världens finaste människor.

  ( fram tills 7 december kan man skriva till mig ang. fikan)

  /Translate!/ I’m having a bloggdate, for anyone who want’s to. Just fill in comment down below or send me a email to angelicablick@live.se . The bloggdate is going to be in sweden Linköping or Stockholm. HUGS! you are the best.


  23 kommentarer  23 kommentarer om “Bloggfika!”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • JAG vill såklart ta en bloggfika med dig! Helst i Stockholm då! ;) Vore superroligt!

   Reply
  • vad roligt! dock bor jag i malmö så det blir lite svårt:)

   Reply
  • åh, vore ju skitskoj! verkligen! :D

   Reply
  • jag skulle vilja!! åh skulle vara så underbart att få träffa dig! :D I stockholm :)

   Reply
  • Men så kul! Det skulle passa i Stockholm, då åker jag från Uppsala :D
   Vi har ju också träffats två gånger, hehe :P

   Ha det fint!

   Reply
  • Skulle vara askul ju. Stockholm skullde då passa bäst :)

   Reply
  • Åhå, jag är verkligen på! :D

   Reply
  • jag är i Thailand mellan 13dec-9januari så då skulle det kunna gå beroende på vart du är? :)

   Reply
  • fin bild :)

   Reply
  • hey angelica, i love your blog, from roma, my friends and i think you do great makeup and hair. can you post any videos on makeup and hair tutorials? they would be great!
   bacciooo

   Reply
  • Jaaaa, i Stockholm!

   Reply
  • Vad roligt att du vill träffa dina läsare :)

   Reply
  • om du någonsin är i Götet så är jag taggad för en bloggfika med dig! Läst din blogg überlänge, & i love it! så om du av någon anledning är i göteborg och är sugen på en latte är det bara att höra av dig! Ha det jättebra i Thailand nu, puss!

   Reply
  • Hej hej!

   Tycker det är så härligt med bloggare som väljer att träffa sina läsare och bloggfika är ju ett toppen sätt att lära känna nya människor, kul!
   Det skulle vara astrevligt att träffa dig. Verkligen! Alltid spännande att lära känna nya människor.

   Hare så bra!

   Reply
  • Meeeeennnnn, kan inte du komma till London och fika lite här? :)

   Reply
  • vilka pinglor! =) Nathalie är en super härlig tjej, lika så du verkar vara. kram!

   Reply
  • jag bor i linköping och vill ta en fika med dig :)

   Reply
  • Hej Angelica! Jag heter Ida och jag har otroligt imponerad av din blogg, så pass att jag kollar den flera gånger om dagen. Vill bara passa på att berömma dig för dina framgångar och för din magalösa stil! Du är en riktigt inspiration. Jag skulle väldigt gärna träffa dig en eftermiddag här i Stockholm över en kaffe och kanske en liten bulle (?) hihi :) Jag älskar äventyr (stora eller små) och att träffa nya människor, och du verkar vara en sån skön och jordnära tjej så det skulle vara kul att träffa dig.
   Hoppas vi ses, om inte nu så kanske en vacker dag :)
   Kramar Ida

   Reply
  • Hejsan Angelica! Jag bor i stockholm men skulle jätte gärna åka till stockholm för att träffa dig, så JA! :) Det skulle vara helt underbart att träffa människan som är en ger mig stor insperation!
   Kram michaela!

   Reply
  • Nej vad söt du är som gör att jag får pryda din underbara blogg!! Jag vill mer än gärna träffa dig en tredje gång :-) Bara hör av dig om du ska till Gbg eller så ses vi i Sthlm igen! Ha det bäst i Thailand snygging :-)

   Reply
  • Vad kul! :D

   Reply
  • vore så kul, en fråga bara. någon ålder? jag är tretton.

   Reply
  • Gu va roligt!! jag skulle tycka att det var jätte trevligt att träffa dig!!! Du är så inspirerande och verkar vara hur skön som helst! Träffar dig gärna i Stockholm :)

   Reply