Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 07:45 | November 22, 2010

  Nu åker vi! HEJDÅ SVERIGE, HALLÅÅ THAILAND!


  NU ÅKER VI! WAAH!

  Och ang bloggningen så kommer jag självklart blogga varje dag från Thailand :) dock kanske inte lika många inlägg om dagen ( vilket ni kanske förstår ) men ni ska få massor av fina bilder + annat skoj.

  Vi kommer börja med att på hemma hos några kompisar till Åsa och Anders ( E mamma och pappa) i Bangkok. De bor på VÄRLDENS finaste place med pool och andra härligheter! Efter tre dagar drar vi vidare till Koh Samet där vi kommer bo i sju dagar för sol,bad och sätta kroppen på chillmode. Sen åker vi tillbaka till Bangkok de tre sista dagarna igen!
  MEN MEN, under dagen idag har jag förprogramerat lite inlägg som kommer komma upp!

  PUSS PÅ ER!

  /Translate!/ AND WE ARE OFF TO THAILAND! WAAH!

  Some of you guys have asked me about my bloging in Thailand, and I will update every day from Thailand :) Maybe not so many posts a day as I do now, but I will keep you posted! with beautiful pictures ect!

  We are going to live with a couple of friends ( In thier AWESOME PLACE..so beautiful!) in bangkok for three days, and then travel to Koh Samet where we are going to be for a week and just CHILL and have a awesome time! Then we will travel back to Bangkok for the three last days. BUT ANYWHO, There are going to pop up som posts on my blog during the day that Iv written tonight and set time for them to pop up on the blog, so Im not actually by the computer. so you know! We will talk when we arrive in bangkok tomorrow!

  KISSES!


  20 kommentarer  20 kommentarer om “Nu åker vi! HEJDÅ SVERIGE, HALLÅÅ THAILAND!”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här