Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 20:10 | November 27, 2010

  Million pieces tonight, and you said I was fine.

  Underbar kväll igår! Och ovan ser ni lite bilder från kvällen.

  Efter stranden vart det att fixa oss för att sedan ta oss varsin drink nere på stranden! Sen tog vi en VÄLDIGT rolig taxi ner till ‘stan’ på Koh Samet, och jag kan lova er att jag satt nog mer uppe i luften än på sätet! För er som undrar så åkte vi en såndär taxi som man sitter på ett litet flak på utsidan av bilden, haha! Inne i ‘ stan’ letade vi efter lite nödvändigheter såsom after sun osv. Sen var det raka vägen till en sjukt härlig resturang som ligger på stranden och hade eldshow och liveband . Helt sjukt nice! Efter maten stack vi till ett ställe där de hade live-Thaiboxning .. haha. Åsa och Anders vart sedan trötta och stack hem medans jag och X satte oss på Gecko bar för drinkar och bärs. helt amazing kväll!

  /Translate! We had an awesome night last night!

  We had some drinks at the beach, took a strange taxi ( the one you sit outside on ), then heading into the ‘ city’ in koh samet and buying some nessacera things like lotion, after sun and stuff like that. We ended up at a resturant that had a fire-show live, while eating at the beach and they also had a live band.  After that we went to a thai-boxing club were thwy fought live. Åsa and Anders where a bit tired after that så they went back to the hotel while X and I took a drink and a beer at Gecko bar. What an awesome night!


  17 kommentarer  17 kommentarer om “Million pieces tonight, and you said I was fine.”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • Härliga bilder!

   Reply
  • underbara bilder, minst sagt :)

   Reply
  • sköna bilder! brun du har blivit :)

   Reply
  • åh vad härligt!

   Reply
  • sjukt coola foton :)

   Reply
  • men guuuuuuuuuuuud så härligt!!!

   Reply
  • vad heter stranden ni bor på?:):)

   Reply
  • The first photo is amazing!

   Reply
  • blogga mer, din blogg är grym!

   Reply
  • Härliga bilder, love it!

   Reply
  • MYSIGT

   Reply
  • du har ju blitt brun på bara några dagar!

   Reply
  • låter som ni har det riktigt bra :)

   Reply
  • bara en liten fråga, röker du?

   gillar din blogg enormt mycket!!

   Reply
  • Måste säga att tishan, all you need is love (?), riktigt snygg ha ha, old eller finns någonstans? Behöver jag säga att bloggen är grym?..

   Reply
  • Haha! Jag var också på den där resturangen när jag var på Koh Samet! Helt fantastiskt roligt med eld showen!
   Stranden är så Himskandes fin på dagen också! Helt stört! :)

   Reply
  • hej angelica!
   wow, vilka fräcka bilder ni har tagit i Thailand.
   jag är 15 år och jag har varit i thailand 6 gånger i mitt liv, och jag känner igen mig så mycket på dina bilder! Koh Samet, Ploy bar, Silver sand beach, MBK, cabbages and condoms, ja listan kan göras lång. Ni besökte helt rätt ställen! :)
   Men nu till själva frågan, jag är väldigt intresserad av att få veta hur man gör sådär med ljusen i bilden som på bild 1,2,3 och 4? alltså att ljusen blir som streck? Jag har en Nikon D3100 systemkamera med 18-55 mm objektiv, men ingen speciell extra-utrustning till.
   Skulle vara superduper tacksam för svar, antingen på mail eller i ett inlägg här på bloggen.
   MVH vilma.

   Reply