Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

20:02 | November 30, 2010

I make him say, Oh oh. I never kiss and tell.

LOOK OF THE DAY,THAILAND '10

Gårdagens slappoutfit // linne Denim Gallery // shorts Mammas gamla // skor skopunkten// rött läppstift frn MBK //

Jag har hittat världens bästa läppstift som jag även har på bilden ovan.

Helt sjukt bra! Jag ska visa er en närmare titt senare alt. imorgon! Jag ska även köpa ett och lotta ut här på bloggen när jag kommer hem :)

/Translate!/ I’v found the best lipstick ever from MBK. I had it on me on the picture above. I will show you a better picture on it!

I will also buy one and give it to one of my readers :)

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

15 Responses to “I make him say, Oh oh. I never kiss and tell.”

 1. juliaa! on

  du är ju för himla fin, och den där brännan (och värmen, thailand, drinkarna, shoppingen, allt allt allt) skulle jag verkligen inte tacka nej till just nu! här i iskalla sverige går vi runt i decimeter av snö med flera lager kläder… ush. njut av värmen!

  Reply
 2. Anonymous on

  Alltså förlåt, men stör mig skapligt på att du bara gör den där enda minen på alla kort, inte för att jag borde bry mig, men tänker att d borde va rätt tjatigt i ditt fotoalbum?

  Reply
 3. Amanda Eklund on

  Snögging jag har en fråga, haha :p
  Jo det är såhär hur gör man med läppstift och pojkvänner :o?
  Vet ju att du tycker om massor att ha läppstift med hur blir det då att pussa på din pojkvän? Jag har ju pojkvän själv och han hatar när jag har läppstift eftersom då när jag pussar på honom så kletar det av sig på honom och han får massa sånt på sig. Så min fråga till dig är hur gör du/ni?

  /Amanda Eklund

  Reply
 4. Linn on

  Anonym: Jag får en känsla av att du är en blekfet, missunnsam person som inte har något bättre för dig än att klaga på folk som är snyggare än dig själv. Detta är angelicas blogg, hon får väl se ut hur hon vill på sina egna bilder?

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.