Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

22:04 | December 2, 2010

just like a white wall.

THAILAND '10,WRITTEN BY HAND

Han förstod inte riktigt när jag tog hans hand och höll den hårt mot mitt hjärta. Inte heller när jag viskade i hans öra att han kan få mig att falla handlöst framåt.

Jag kunde ligga med näsan mot hans ryggrad bara för att känna hans doft från hans aning maskulära kropp, mot vita lakan i ett ensamt rum. Höra hur hjärtat studsar genom väggarna i ett ljudlöst vakuum. Ingen förstod riktigt varför vi inte kunde röra på oss, men något inom oss fick oss att ligga totalt stilla i väntan på att ett djupt andetag skulle explodera hela våran värld som vi byggt upp på en pedistal. En minsta ryckning och mitt hjärta skulle falla som en sten i ett oändligt svart hål.

Vi låg där, för rädda att andas, för panikslagna att röra oss. Det enda som fanns , var två hjärtan som slog.

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

17 Responses to “just like a white wall.”

 1. Lorena on

  Vilken fin text & underbar bild! LÄNGTAR tills jag åker til Thailand i mars, ska ta huur måånga bilder som helst med min nikon som får fälja med, har ni haft systemkameran med er? kraam

  Reply
 2. Dea OCH Jens on

  “Jag kunde ligga med näsan mot hans ryggrad bara för att känna hans doft från hans aning maskulära kropp.”

  Vad betyder “aning” och vad betyder “maskulära”? Det heter väl aningen eller muskulösa… :P

  puzz

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.