Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 16:14 | December 4, 2010

  repeat of a beating pulse.

  Gårkvällens // topp weekday // Gul bustier Lindex // shorts Thailand //Skor Thailand // halsband Thailand//

  Jäklar i havet vilken rolig kväll vi hade igår! Började med drinkar på ett ‘krog’ som i princip bestod av en rosa vagn som hade ställt ut lite plaststolar och gjorde mycket goda drinkar. Vidare till en kareoke ( ?) bar där vi sjöng hej vilt! Vidare till en bar där de spelade live musik och vips så var klockan nästan fyra på morgonen. Grym kväll!

  /Translate!/ We had an awesome evening last night. We got to a kareokebar and to a bar where they played live music! Before that we went to a ‘bar’ that practuallt was just a pink wagon that made exellent drinks.awesome night!


  23 kommentarer  23 kommentarer om “repeat of a beating pulse.”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här