Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 23:35 | December 6, 2010

  Oh, baby this town rips the bones from your back.


  Dagens // Fuskpäls BikBok // jeans levis // skor Converse // topp Denim Gallery //
  (Fråga mig inte vad jag gör på bild NR 3 )

  Har tillbringat min första dag i Sverige tillsammans med mina tre bästa, Linn, Emelie och Linda. Det var SÅ HIMLA härligt att träffa dem och vi hade mycket att prata om! En fika på Espresso House blev det och även en liten runda på stan ( nej, jag köpte inget ). Nu framåt kvällskvisten har jag, Linn och Emelie suttit som fastklistrade framför filmen ‘ Toy Story 3 ‘ , så himla bra!

  /Translate!/ I’v spent the first day in Sweden togheter with my three best girls, Linn, Emelie and Linda.
  We had alot to talk about! We have also spent the evening watching ‘ Toy Story 3’ , a really good movie!


  19 kommentarer  19 kommentarer om “Oh, baby this town rips the bones from your back.”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • Snygg outfit! =)

   Reply
  • åh så brun du är, önskar jag hade lite färg!

   Reply
  • Riktigt snyggt!
   Och din härliga bruna färg :D
   Själv åker jag till MEXICO på torsdag!

   Ha det fint! kram

   Reply
  • Shit vad brun du är! :O

   Reply
  • Hej!
   Har du tänkt att göra något åt att hela bloggen är förflyttad till höger? Minns att du frågade för ett tag sen om bloggen såg konstig ut och det gör den för mig. Så bara undrade om det kommer att åtgärdas :)

   Kram!

   Reply
  • jäklar så brun du är alltså!

   Reply
  • Stort grattis på din namnsdag! Kram

   Reply
  • Johanna; Hej! Jag skickade mail till min chef på modette och sa till honom att de var så, och att de skulle fixa felet , men har de inte gjort det alltså? då får jag prata med honom igen! Bloggen är precis vanlig för mig, så jag ser inte om de blivit åtgärdat eller inte, men de var bra att du sa till :) tack! det ska fixas! KRAM

   Reply
  • snyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyygg du!

   måste ba fråga vilken solskydds faktor du använde där? :D ska själv åka nämligen.. har alltid för hög.. hah

   Reply
  • Din snygga linne från weekday är så sjuuuuktsnygg!! Jag har vart inne på weekday’s hemsida på internet men man kan ej beställa den?? Eller jag vet inte ens hur man beställer kläder därifrån.. Någon som kan hjälpa mig?? Vill så gärna ha linnet innan jag åker till Thailand jag med :( Skulle vara jätte tacksam för hjälp :)

   Reply
  • jeansen är grymt snygga! härligt att vara så fint solbränd fast det är vinter!

   Reply
  • jag älskar jackan!

   Reply
  • älskar jackan! du, blev det någon tatuering i thailand? :)

   Reply
  • jag såg dig när du stod vid dina kompisar och gick in för en fika! jag stod och väntade på bussen och frös haha! ville inte riktigt gå fram när du stod med dina kompisar, visste jue att det var första dag i sverige så lät det va men blev riktigt glad!!!

   Reply
  • snygging!

   Reply
  • Anonym; hmm, ingen aning om hur man beställer från deras hemsida :/ jag köpte den i butik. så vetitusan hur man ska göra.. du har inte tillgång till en weekday butik i närheten eller så? kram

   Anonym; Åh, du skulle ha kommit fram ju :) då hade jag blivit superglad! det får du göra nästa gång du ser mig! STOR KRAM !

   Reply
  • din blogg är så grym! , älskar den! en fråga, vartifrån kommer väskan, jätttttttttte fin!:)

   Reply
  • hur mycket shoppingpengar hade du med dig till thailand? åker om en månad o har inte en aaaaning om hur mycket man ska räkna med?

   superblogg har du tjejen! “)

   Reply
  • ÄLSKAR JACKAN! vilken storlek har du på den? :)

   Reply