Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 22:32 | December 8, 2010

  Julklappstips


  Ursnyggt kollage va? not.

  Tips på julklappar till vänner/ pojk-flickvän/ familj

  1. Smycken! Det kan aldrig gå fel, och att göra det extra personligt med ingravering i t.ex ett armband gör det hela mycket mer speciellt ( Går att göra på guldfynd ) . Tips på hemsidor som säljer snygga smycken är Guldfynd, Item och Cocoo.

  2. En upplevelse ! Vill du göra något för någon annan som den ALDRIG kommer glömma så tycker jag att en upplevelse är det ultimata. Hoppa Bungejump, flyga fallskärm , leka stuntman eller varför inte forsränning? Du kan antingen välja att personen gör upplevelsen själv eller så gör ni den ihop :)  På Liveit.se hittar ni massvis av roliga upplevelser!

  3.Spa/Skönhetsbehandling !  Ge bort en massage, chokladbad eller kanske en ögonfransförlängning? Det uppskattas alltid att få en present som gör att vi får bli ompysslade. Skönhetssalonger finns nog i varenda stad :)

  4. Middag + bio ! Antingen bjuder du din vän/pojkvän/flickvän/familj på en middag ute på stan, eller så lagar du den helt själv, med lite tända ljus och härlig musik. Därefter är bio som kompleterar hela kvällen. Budgettips!

  5. Weekendresa!  Att resa bangar nog ingen för :) en weekendresa till New york, Paris eller London kanske? ett minne för livet!

  Ryanair.se har alltid billiga och bra resor!

  6.Skor! Ett par riktigt schyssta pjucks behövs ju alltid, och är man lite skogalen ( som en annan är ) så blir man alltid glad av ett par riktigt fina skor. scorett.se , henrykole.se och dinsko.se har fina shoes.

  7. Presentkort på en tattuering! Detta tycker jag personligen är ett jätte bra tips till de som gillar att gadda sig! Att tattuera sig kostar ju oftast väldigt mycket, så då kan man ju hjälpa personen på traven genom att ge den ett presentkort på en tattuering! supersmart!

  8.Konsertbiljett! Bjud på en konsert , det är också ett tips! Att gå på en konsert och se en artist/ett band man verkligen gillar är ju faktist en dröm för många, så varför inte ge bort det till någon som man gärna går på konserten med ihop? :)


  7 kommentarer  7 kommentarer om “Julklappstips”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här