Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 20:19 | December 13, 2010

  Levis


  Mina levis.

  Många av er har frågat mig vart min svart/gråa ( på bilden ovan ) plus mina ljusblåa Levis är ifrån och vad det är för modell. De ljusa är dessvärre hos X, så de fick inte vara med på bild.

  Jag köpte och sydde alltså upp mina levis jeans i Thailand! De är äkta levis och gick därför på lite mer pengar, men de är det värt! Vi valde ut jeansmodellen och tvätt, sedan sydde de upp jeansen efter ens kropp , så dessvärre är det ingen “modell” på mina jeans, utan de är formade efter min kropp.


  13 kommentarer  13 kommentarer om “Levis”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här