Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 20:08 | December 20, 2010

  Ni är tamejfan bäst! You are the world’s greatest!


  Kommentarer/Mail tagna från min blogg, Facebook och hotmail.
  (Valde ut några från den senaste veckan)


  Ni är helt underbara.

  Och om ni bara visste hur många gånger ni gjort mig glad med era OTROLIGT fina ord, era fantastiska komplimanger och härliga kommentarer. Ni får mig hel när jag känner mig halv, ni gör min dag när den känns som sämst och ni får mig alltid att känna mig speciell. Precis lika speciella som alla NI därute!

  De går liksom inte att förklara med ord, hur mycket jag tycker om er och jag önskar att jag kunde få krama om er allihop!

  NI ÄR FAN BÄST! det vet ni va?

  /Translate!/

  I just want to tell you how much I adore you guys! You make me feel happy when Im sad, you make me happy with all you compliments and words! YOU ROCK and you are the best! I just want to hug you all!


  15 kommentarer  15 kommentarer om “Ni är tamejfan bäst! You are the world’s greatest!”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • Du är bra! Jag blir så glad av dig, och när man ser dig på stan (jag såg dig när du jobbade idag, med risk för att låta lite stalkerish) får man automatiskt ett leende på läpparna!

   Reply
  • du är bäst!!

   Reply
  • Det är du som är bäst! älskar att läsa din blogg och man får så mkt inspration. Har helt fastnat för den. Keep it up! massor med kramar

   Reply
  • Hej! Älskar din blogg. En snabb fråga. De svarta skinnimitationsbyxorna du har från H&M, töjer de sig något? Är lite i valet och kvalet vilken storlek man ska ta!! Mycket tacksam för svar! Sanna

   Reply
  • we are just telling you the truth honey !

   Reply
  • Jag har följt din blogg väldigt länge nu, utan att ens haft en tanke på att kommentera! Måste passa på nu och säga att du är så sjukt bra! du är sjukt snygg! och du verkar vara en sjukt bra människa!
   Din blogg är en del av mina dag. PUSS

   Reply
  • Vad använder du för hårprodukter och stylingredskap? Du och ditt hår är så JÄVLA fina! hehe kram <3

   Reply
  • du är värd allt ju! :)

   Reply
  • OH, fetingcoolt ;) min kommentar made it to the inlägg ! awesome !

   Reply
  • du är värd precis all den beröm du får :) <3

   Reply
  • Du är bäst!! Helt underbar sjukt fin och du är ägaren till världens bästa blogg, helt seriöst. Du är även en av världens vackraste!

   Reply
  • tack, du gjorde min dag beautiful!

   Reply
  • nu blev min dag lite bättre :D tack!

   Reply
  • Hej Angelica!
   Jag har en fråga : Jag bor en en väldigt lite stad där det här med modet är lite efter.. alla klär sig nästan likadant. Jag menare de är inte tråkigt eller så men jag trivs inte i de här vanliga kläderna. Jag vill gärna visa vem jag är genom min klädstil. Men när jag verkligen har på mig det jag vill och känner mig jättefin i det, så är det alltid någon eller några som ska kolla konstigt på mig eller någon sånt. Det gör att jag inte vågar klä mig som jag vill och går i de vanliga kläderna och ser precis likadan ut som alla andra. Har du några tips på hur man ska våga ta de där steget ut och klä sig som man känner för? Kram

   Reply
  • hihi, även om du inte tog med min kommentar, så älskar jag din blogg! du har otroligt personlig och cool stil! keep on rockin!

   Reply