Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 11:00 | December 22, 2010

  she wore that dress to the prom, and she just danced all night.


  Lyckan är oändlig idag! Jag vet inte vart jag ska ta vägen typ.

  Vill skrika ett glädjeskrik och pussa varenda människa jag möter !
  Nu vankas det iallafall jobb ( för er som frågat, så jobbar jag alltså på H&M )12.00-19.00 . JULRUSH!
  Men jag skriver på min rast till er, mina underbara fina! Då ska ni få en hel outfitbild + vart allt är ifrån.

  ps. det här är den andra knallrosa blusen jag köpte igår!
  /Translate!/ such a great and wonderfull day! I just want to shout it out and kiss every one that comes along!
  Now, Im off to work ,but I will talk to you on my coffee break my lovely ones, and then I will show you my whole outfit today.
  Ps. the blouse that Im wearing is one of the blouses i bought yesterday.
   


  24 kommentarer  24 kommentarer om “she wore that dress to the prom, and she just danced all night.”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • LOVE your shirt, the color is amazing!

   Reply
  • supersnygg!

   Reply
  • helt sinnes vad snygg du är! följer din blogg dagligen och kan verkligen säga att du är en inspirationskälla, grym är du!

   kom på en sak nyss, vore helt toppen om du kunde lägga in ett inlägg på en festsminkning, för du sminkar dig så sjukt snyggt, och det skulle vara perfekt nu till jul och nyår :D vore awesome :D

   keep up the good work girl! kram

   Reply
  • jättefin färg på blusen!

   Reply
  • Är kyssmärket på handleden en tatuering eller blev det någon i Thailand? :)

   Reply
  • snygg!!

   Reply
  • Så fin du är!

   Reply
  • Snygga människa! Jag diggar dig lite extra mycket nu när du har klippt av dig ditt långa vackra hår. Du passar i allt! Nu till min fråga, kan du inte visa steg-för-steg hur du sminkar dig? Det skulle vara så kul och se! Puss

   Reply
  • det där låter helt underbart! :D

   Reply
  • hej.
   jag har ett lite förslag på vad du kanske skulle kunna göra någon gång på ett blogginlägg, det är så att jag och säkert väldigt många andra tycker att du sminkar dig väldigt snyggt och det vore roligt ifall du kanske gjorde en liten video på något tips hur du gör t.ex. när du sotar dina ögon och vilka saker du använder osv. vore ganska kul tror jag :)
   puss

   Reply
  • Tack för en grym blogg!

   Reply
  • du får nog allt höra många kommentarer om att du är snygg! ta verkligen åt dig, du är verkligen sjukt snygg! älskar verkligen hur du sminkar dig! kan inte du lägga in ett inlägg om hur du sminkar dig till fest, typ steg för steg ?

   Reply
  • heej jag vantar fortfarande pa inlagget om fragar om thailand :) ikan du inte svara pa mitt mail ocksa var man hittar vaskorna i thailand som var typ fran mulberry and more, coh samet var det pa va? for jag ar har och letar som en tok :P

   Reply
  • Jättefint!
   Men en undran, har du gjort något i ansiktet, läpparna, näsan eller är det bara en ny pose du kör. Känner inte igen ditt ansikte på vissa bilder nuförtiden.
   Inget ont, bara nyfiken.

   Reply
  • Du är seriöst den snyggaste kvinnan jag någonsin sätt! Jag blev lite sur när jag läste att du ville klippa dig för jag ÄLSKADE ditt långa hår det var sååå sjukt snyggt! Men nu när jag såg hur det blev när du klippte det så måste jag säga att detta var SJUKT jävla SNYGGT med!! Du passar helt enkelt i allt du är verkligen min förebild och det tror jag att jag kan säga att du är för många fler. Du både inspirerar med din snygga stil och jag tror du gör så att fler vågar att klä sig annorlunda och skaffa sig en egen stil, du är grym på alla sätt!!! Ha det bra och god jul Puss!!!!

   Reply
  • Snygga kvinna! med såååå snygga kläder!

   Reply
  • Den är verkligen fin den blusen, du passar i den!

   Reply
  • Jag älskar din hårfärg!
   Är det färgat och isf vad heter färgen? :)

   Reply
  • körkort kanske? ;)

   Reply
  • ditt hår, så snyggt! Passar dig perfekt och gillar verkligen din hårfär – ursnygg! :)

   Reply
  • tack ALLIHOP för era OTROLIGT FINA ord!! jag blir så glad att jag knappt vet hur jag ska svara , för det finns liksom inte ord som kan förklara hur underbart fina ni är!!! SÅ, TACK ni underbara, fina människor! ni förgyller!
   och Josephine; Jag har inte gjort nått med min näsa/läppar/ansikte :P de måste isånnafall vara nytt posande eller håret som gör mig annorlunda ! GOD JUL!

   Reply
  • ÅH! vad fin och du är lika vacker som vanligt !!

   Reply
  • vad har du för läppstift/läppglans

   Reply
  • hur fick du jobbet på HM ?? skulle du kunna ge lite tips för oss som skulle vilja jobba i en klädesbutik. ha det så bra.! din stil är to die fooor även på vintern :D

   Reply