Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 15:55 | December 23, 2010

  That girl is a silverfreak.


  Dagens // Silverkavaj H&M // topp med dragkedja i ryggen H&M // skinnshorts Gina // strumpisar Lindex// skor Ti amo//

  SÅKLART har jag ytterjacka + halsduk och handskar på mig över detta.. men de är så attans tråkigt att ta kort på!
  håller ni inte med mig? Nu sticker iallafal jag in till stan för lite shopping till kvällen ( vi ska spela hazard och ha glöggkväll hos Linn ett helt gäng faktist) , sen börjar jag jobbet 16.30 – 20.15 !

  /Translate!/ todays outfit // silverjacket + top H&M // leathershorts gina // shoes Ti amo //
  And yes , I wore a coat + knitted scarf and leathergloves to this. But I think it’s boring to take pictures with my outdoor clothes on! I’m soon heading in to town for some shopping and work! Im going to spend the evening at Linns place with some friends , playing hazard and so on. nice!


  21 kommentarer  21 kommentarer om “That girl is a silverfreak.”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • Kajen är galet snygg!

   Reply
  • fint :)

   Reply
  • Åh skitsnyggt!

   Reply
  • LOVE how you’ve combined everything, and those leather shorts are amazing!

   Reply
  • så fin du va i håret, du passade bra i det mörka! God jul föresten.

   Reply
  • Å! ny favoritoutfit detta. otroligt snyggt!

   Reply
  • I want your silverjacket

   Reply
  • snygg, som alltid!

   Reply
  • jag dööör.. du är galet snygg kvinna!

   Reply
  • precis,tyvärr ser men inte kläderna med alla tråkiga ytterkläder som döljer allt! :(

   Reply
  • så jäkla snyggt med lårhöga strumpor! :)

   Reply
  • snygg outfit!

   Reply
  • Wow så snyggt!

   Reply
  • tänkte väl! såg lite kallt ut annars :P men det var riktigt fint!

   Reply
  • apsnyggt!!

   Reply
  • Dösnyggt Angelica!

   Reply
  • Det här kan vara bland det finaste jag sett på länge.

   Reply
  • Vad är det för färg du har i håret nu? Har du gjort det hos frisör?
   Jag vill färga mitt hår, eller ska göra det snart. Funderar på en liknande färg, för det är så snyggt! Trött på det blonda med ständig utväxt.. :)

   Reply
  • hej angelica! tack för en underbar och inspirerande blogg! jag måste säga att jag har letat och letat och letat och letat och LETAT efter ett par skinnshorts. jag hittar inga butiker som säljer det längre och om jag hittar så har de ej min storlek eller är svindyra. jag skulle mer än allt vilja bära ett par skinnshort på nyårsafton för jag är inte den där riktiga klännings bruden liksom. så…jag frågar dig om inte du skulle kunna slänga upp ett inlägg. bara hjälpa mig lite på traven liksom. ett par riktigt snygga skinnshorts, inte allt för dyra och helst i en låg modell. hoppas att du kommer kunna hjälpa mig för jag behöver det verkligen. tuuuuuusen tack kramkram

   Reply
  • Åh allting med dom här bilderna är helt perfekt!! Jag älskar kläderna, och du vart så himla fin med din nya hårlängd!

   Reply
  • Fint!!!

   Reply