Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 10:14 | December 25, 2010

  I have a swallow around my neck.


  Halsband , H&M 29,50 :-

  Jag har aldrig varit så mycket för små pluttinuttiga smycken, utan mer för maffiga. Men när jag såg de här, så kunde jag inte släppa det ur tanken. Sen kan det ju vara så också att jag inte ville släppa det eftersom jag har en tendens att tänka på farfar när jag ser svalor tillsammans med blåa färger ( fråga mig inte varför. och han dog när jag var två) och då kändes det som de inte GICK att strunta i att köpa detta fina halsband.

  Gillar ni de?

  /Translate!/ Necklace, H&M 2,9 euros.

  I like this necklace. I think of my grandfather when I see it. ( he died when I was 2 )

  Do you like it?


  7 kommentarer  7 kommentarer om “I have a swallow around my neck.”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här