Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 19:28 | December 25, 2010

  Och mina tankar och minnen står mig upp i halsen, Men mycket vill ha mera.


  Dagens // Jacka Modekungen.se // jeans Levis // skor Nelly.com // väska mulberry//stickad h&m // sjal h&m // vantar h&m//

  Det blev en slapparoutfit idag, men det hör till den här dagen! Vi har just nu kommit hem från X’s farmor och farfar .
  Ikväll ska vi tydligen ut .. jag HATAR att gå ut dagar som denna. Man får stå i tre timmar för att komma till baren, och tre timmar för att få ut sin jacka..men Linn den jävlen tvingade med mig. Men de blir nyktert ikväll, eftersom jag börjar jobba 9.00 imorgon!

  Btw, de är många som frågat ang jackan ovan , om den är tunn eller tjock , stor eller liten i storleken!
  Jag tycker den är varm och skön, men den är ju inte supertjock, så en kofta eller liknande ska man nog ha under isånnafall! Jag tycker storleken är bra, kanske lite lite stor för mig ( som är 1.65 lång ) men den sitter endå bra! kan tänka mig att den är toppen på någon som är några centimeter längre än mig!

  /Translate!/ We just got home from  X’s grandparents . We are going out tonight and Im not so fond of it, I can say.. You have to stand in line for like three hours to toder something in the bar and three hours to get your jacket from the closet.. But Linn made me swear to come tonight. But I will stay sober cause Im going to work tomorrow!


  15 kommentarer  15 kommentarer om “Och mina tankar och minnen står mig upp i halsen, Men mycket vill ha mera.”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • snyggt!!

   Reply
  • wow, snyggt!

   Reply
  • vad fick du i julklapp då?

   Reply
  • Du klär verkligen i allt! Och du matchar olika varje dag, det gör din blogg så intressant. Känns som att du inte har några dåliga kläddagar! Alltså det svåraste jag vet är att matcha blåjeans. Det borde ju vara så enkelt och jag tycker verkligen det är snyggt på andra, som du idag, men jag själv blir aldrig nöjd. Det enda jag känner går hem på mig är ett slappt vitt linne eller en vit tshirt, men så vill man ju inte klä sig jämnt! Jättetacksam om du skulle vilja tipsa lite, lite basic bara! Din stil är så grym så skulle vara ytterst positivt om du orkar göra ett inlägg om detta någon gång eller bara svara mig med en liten kommentar när du har tid. Puss!

   Reply
  • svinsnyggt, Jackan, skulle du inte kunna visa en bättre bild ?? KRAM

   Reply
  • Hej angelica :) jag undrar en sak, vilken linje gick du på i gymnasiet?

   Och du kanske (fel: alltid) har hört det här förr; din stil….. oh maaj gaassh. Sen blir det ju oxå pricket över i:et att du är så snygg med en så fin personlighet. Tycker att det är super att du visar dina läsare din tacksamhet! Keep on. Puss på kinden <3

   Reply
  • åh så feiint!
   lägg gärna ut en bild på Bara den underbart snygga stickade tröjan jag skymtar där under! :)

   Reply
  • Tycker att din outfit var snygg! Jag ÄLSKAR dina skor!<3
   Tack för en otroligt snygg blogg

   Reply
  • snygging!!!

   Reply
  • du är så jäkla snygg!!

   Reply
  • Älskar jackan!

   Reply
  • den är ju riktigt snygg iaf :)

   Reply
  • Älskar både jackan och skorna!
   Vad har du för skostorlek på dom skorna?
   Hade tänkt att själv köpa skorna men är osäker på vilken storlek, om man behöver ta en storlek större eller mindre än vad man har, helt enkelt hur dom sitter? Tacksam för svar :) kram

   Reply
  • snyggt, underbar väska!!

   Reply
  • riktigt snyggt! Går det att ta bort luddet från jackan, eller är det helt fastsytt?. kram :)

   Reply