Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

22:48 | December 30, 2010

fina läsare!

BY HEART


Jag och två supersöta läsare idag!

Träffade två sjukt söta läsare idag inne på IKEA som ville ta en bild med mig :) Vi tog med min kamera då jag hade med mig den och så lovade jag att jag skulle skicka den till tjejerna!

Fick detta söta mail utav dem;

‘ Hej. 
 Kul att du ställde upp på bild med oss, vi blev helt till oss så glada vi blev. Vi kunde lixom inte sluta le.
 Älskar din blogg, din underbara stil och din fantasiksa personlighet. FÖREBILD säger jag bara :D
Skulle du kunna skicka bilden till mig? :D
Kram, Cornelia och Johanna :D ‘

Ni är ju bara för underbara!

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

11 Responses to “fina läsare!”

  1. Elvira on

    Angelica, om du någon gång känner för att sälja iväg din gröna secondhand-jacka med fransar anmäler jag mig frivillig att ta hand om den. Jag kan nästan inte sluta tänka på den, haha! Tack för en superblogg, du har den snyggaste stilen i Sverige, lätt.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.