Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

16:34 | December 31, 2010

GOTT NYTT ÅR!

LOOK OF THE DAY


Kvällens ! De blev klänningen från Vila.

Nu sticker jag och Linda hem till mig och sen är det raka vägen till kisa för middag med massvis av härliga vänner!

GOTT NYTT ÅR PÅ ER!

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

53 Responses to “GOTT NYTT ÅR!”

 1. från65till53kilo on

  snyggt!

  intresserad av viktnedgång? Jag och mina bloggläsare kommer 2011 att gå från lite småmulliga till snyggslanka!! häng på och inspireras! Länka din hälsoblogg om du har en så kan jag inspireras av dig med!

  Reply
 2. Anonymous on

  HJÄLP vad vacker du är!!! jag jobbar på vila men har aldrig fått upp ögonen för den där klänningen, tills nu det vill säga. snyggt!

  Reply
 3. Marta on

  Hi! I’m from Spain and I love your blog! I follow it since last year :) You are a big inspiration for me. Many kisses and happy new year! I wish the best for this year and continues well with your blog. I follow from Spain (Alicante).
  (Sorry my English is not very good).

  Reply
 4. SEEO on

  snygga kvinna!

  Hur gör du föresten med BH till såna klänningar och men ett uringat linne i ryggen, skippar du det helt? hur gör du? . Jag behöver tips! :)

  Reply
 5. Elin Svensson on

  fy tusan vad jag har letat efter denna klänningen efter jag såg den på dig. Men har dock inte funnit den..
  i alla fall klär den dig sjukt bra! :)

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.