Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 10:53 | January 4, 2011

  Mina dagliga/nattliga rutiner.  Estée Lauder, Soft Clean : En Foaming cleanser som jag använder att tvätta bort sminket med.

  Estée Lauder, Advanced Night Repair: En  slags ‘ vätska’ som jag tar tre droppar av i ansiktet som jag smörjer in mig med, för att ‘ släcka törsten’ i ansiktet efter en hel dag med vind, vatten, torka och andra påfrestningar i ansiktet. Jag använder den även på morgonen.

  Biotherm , Aquasource : En fuktcreme som jag smörjer in mig med varje morgon och kväll ! Den är bara ren fukt och har alltså ingen annan verkan än att återfukta, vilket tjejer/killar i våran ålder ska använda.

  Dessa tre produkter är mina tre viktiga rutiner i vardagen, morgon och kväll! Visst, ibland blir det ju undantag när man är iväg eller en dag är alldeles för trött, men det är sällan! Jag gillar verkligen de här tre produkterna och kan starkt rekomendera dem! Jag använder annars alla mina produkter från Clinique , men kände för att testa något annat ( har kört med dessa produkter i två månader nu) ( Clinique är awesome! speciellt om man har en känslig hy ) .
  Alla produkter kan ni finna på Kicks i butik eller på Kicks.se .

  /Translate!/ These are the products that I use morning and night. I think that they are really really good, and I can recommend it! I usually use Clinique, but I wanted to try something else cause I have always had the same thing.
  I’v tried the products for two months now, and I like them alot!


  11 kommentarer  11 kommentarer om “Mina dagliga/nattliga rutiner.”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • DU ÄR SÅ FRUKTANSVÄRT UNDERBART VACKER!!!!!!!!! Jag tror aldrig att du kommer förstå själv hur fin du är och det är nog bra för det är säkert svårt att stå med fötterna på jorden då såsom du verkar göra. Du är en sann förebild och jag hoppas att din blogg finns kvar (annars ska jag skriva ut den som bok) så mina barn får läsa om dig när du blir äldre!

   Reply
  • När kommer Thailandsguiden upp? :) Är jätte nyfiken på den

   Reply
  • Vill du bli modell? Ta chansen att bli plåtad för en dag. Checka ut min blogg för att få mer information :)

   Reply
  • vad går dessa tre på i styckpris, på ett ungefär? :)

   Reply
  • Har gjort ett litet inlägg om dig! hoppas det är okej :) kram♥♥

   Reply
  • fin blogg:-)

   Reply
  • Tack för tipse, snyggis!

   Reply
  • kika gärna in min nyöppnade smyckesblogg!
   http://bijouxbyjofa.blogg.se/

   måste bara säga att du är så himla snygg i din nya frisyr :] kram

   Reply
  • I think you are TOO YOUNG for Advanced Night Repair, really

   Reply
  • Tack för tipset, har klickat hem en burk biotherm. ;)

   Reply
  • din blogg äger!
   men är intresserad av den där night repair, är den verkligen värd priset för isånafall vill jag verkligen köpa den efter allt jag har läst om den!
   keep up the good work handsome!!

   Reply