Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 19:32 | January 7, 2011

  Bloggfika/Läsarfikan!

  Nu är bloggfikan/Läsarfikan bestämt! Tid och plats!
  Vi kommer ha den på Cafféet Mocco, som ligger på Östermalm ( Nybrogatan 61 ) , mellan 15.30-17.00.

  ALLA är välkomna!! Så ta med dig dina vänner och kom vetja :) det ska bli JÄTTE KUL att träffa er!
  Och jag hoppas ni känner detsamma! Har ni frågor så är det bara att skriva dem här i kommentarsfältet/ eller skicka mail! Om ni har frågor tills imorgon med, så är det bara jätte roligt :)


  SES IMORGON!

  /Translate!/ We have decided where and when we are going to have the reader meetup and that’s at Mocco, Östermalm ( Nybrogatan 61) at 15.30 – 17.00 tomorrow! See you there :) It will se so fun to meet you guys! If you have any question, please don’t hesitate to ask :) you can leave a comment och a email ! If you have questions tomorrow, that’s totally fine to :)


  16 kommentarer  16 kommentarer om “Bloggfika/Läsarfikan!”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • hej! Kan alla komma ? Eller är det någon åldersgräns ?
   Vart är ligger det, är det inne i stan någonstans eller var är det ?
   skulle vara jätte snällt om jag fick ett svar så snabbt som möjligt :)

   Reply
  • åh, önskar att jag varit ledig.. :)

   Reply
  • Hej! Om jag hade bott i rätt stad!

   En annan fråga, var har du köpt dina hängslen? Väldigt snyggt!

   Reply
  • GUD VAD KUL! Då ses vi! :D

   Reply
  • AWESOME!!! ;D
   Tyvär kan inte jag, 20års fest ;( men men jag har träffat dig och du är bäst!
   Och jag ska verkligen berätta till mina vänner om denna möjlighet att träffa dig :)

   Kramar

   Reply
  • Gud vad kul! Jag hade så gärna velat vara där!

   Reply
  • hahaha härliga bilder

   Reply
  • Gud vilken fin längd du har på håret på bilden!! Blev jätte sugen på att klippa mig så nu:)

   Reply
  • I’m a new reader of your blog and I have to say that I love your style! amazing and very personal :)

   Reply
  • Det är första gången jag läser din blogg och jag har legat och sträckläst i 3 timmar nu. haha :)

   Jag undrar över flyget till Thailand. Hur bokade ni biljetterna med Thai airways? Via en resebyrå eller själva över internet? :) Har hört väldigt bra om det flygbolaget, men har aldrig själv hittat några billiga resor med dem, så blev överraskad när era biljetter kostade 7000:-/person.

   grym blogg, jag är fast! PUSS

   Reply
  • Ni får ha en i kära göteborg också!!

   Reply
  • Sv: Du anar inte hur glad jag blev när jag såg att du hade svarat, tyvärr har jag ju inte tid att ta mig dit. Men som tur var så är jag ganska mycket inne i stan och ser dig redigt mycket inne på hm när du jobbar :) förstår att du har redigt många läsare som säkert kommer fram till dig varje dag, men jag har iaf gått fram till dig en gång inne på hm och fick din autografh,hehe kanske låter lite larvig men jag har faktiskt ramat in den. skulle vara jätte kul om du hade någon bloggträff inne i linköping någon gång oxå! :) Kramar

   Reply
  • Åh! Om man ändå bodde i rätt stad!

   Reply
  • gillar de två sista bilderna! :D

   Reply
  • åå synd att man inte är i STHLM! :(

   Reply
  • Too bad I can’t be there. :(
   That’s a bit too fa for me, haha.
   If you ever coming to Holland (Amsterdam or something?) let me know!
   It will be nice to meet you! And off course I can tell you all the hotspots of the city :) haha.

   Love from,
   POSE

   Reply