Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 18:56 | January 10, 2011

  Can you stare into the wall for a couple of hours?

  Streetstylebilder på mig.

  Jag är inte död, jag lever! men är sjuk.Igår i Stockholm så låg jag inte hemma hela dagen, utan hade lovat bort mig en timma , även fast min kropp kanske helst av allt velat ligga hemma, sjuk och död typ. MEN jag lyckades krypa upp ur sängen för någon timma, och det var de sannerligen värt! Mer än så får jag inte berätta men, men de kommer! Jag träffade fina Sania som även taigt bilderna! Nu däremot ligger jag som en sill i min säng och mår skit, jag knaprar panodil och häver te i mängder! Som tur är kom x nyss hit och ska ta hand om mig, YES! Ps. Här får ni en bra låt!

  /Translate!/I’m not dead, I’m alive. Just sick. Yesterday in Stockholm I maniged to get out of bed for an hour, even tough that my body almost refused.
  But it was worth it, adn I met up with the fine Sania, who also has taken the photos. After an hour I went back home and got to bed again! BUT NOW Im home in Linköping, in my bed, eating pain killers and drinking ton’s of tea.
  x just got here, so he’s taking care of me, YES! ps. HERE is a good song also!


  37 kommentarer  37 kommentarer om “Can you stare into the wall for a couple of hours?”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här