Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 11:45 | January 14, 2011

  Are you a bunny or a Mouse?

  Bra låt från Billie the vision and the Dancers, A man from Argentina.
  Tryck HÄR, om ni ej kan lyssna på låten ovan.

  Vaknade för ett tag sedan är känner riktigt utvilad för första gången på länge! Nu ska jag käka frukost i sängen, kolla tv och mysa med min vovve Milan ett tag innan jag går upp :) Sen idag ska jag bara ta det lugnt på dagen , då jag fortfarande inte är helt tipp topp sen jag blev sjuk. Men ikväll är det Idol live som gäller!

  Vad har ni för planer idag?

  /Translate!/ I just got up and I feel rested for the first time in a long time ! Im gonna have breakfast in bed while watching some tv an cuddling with my dog Milan :) Then today Im just gonna chill out cause I don’t fell a hundrer procent scince I was sick. But tonight , we are going to se Idol Live as I said :)

  What are you guys up to today?

  ps. If you can’t listen to the song above, press HERE!


  13 kommentarer  13 kommentarer om “Are you a bunny or a Mouse?”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • Hoppas du får en lugn dag o sen en kul lväll på Idol Live :)
   Själv så ska jag jobba hela dagen och kvällen, tur att man älskar sitt jobb :)

   Reply
  • http://www.tradera.com/Sot-topp-blus-fran-MANGO-auktion_162402_125725460

   Reply
  • Krya på dig till ikväll sötnos! Jag ska vara värdinna på nelly.coms high heels party ikväll, ska bli grymt kul =) ska du vara för linköping? Förresten, kul att vi är på spotlifes sida båda 2 idag =) kram!

   Reply
  • skoj me idol live =)!

   Reply
  • haha, älskar bilden!

   Reply
  • Åhhhh, Billie The Vision, ett grymt band!
   Dem kommer ifrån Bräkne-Hoby, som även jag gör! Har sett dem ett antal gånger! :DD
   Älskar dem..
   Bra blogg!

   Reply
  • söt bild!
   inga planer alls idag faktiskt, träna lite typ och chilla ;)

   Reply
  • Hej hej! Lite konstig fråga men vad har du för sko storlek? Funderar på att beställa ett par jeffrey campbell och jag har 38 men måste nog ta 39 eftersom jag hört att de brukar vara små istorlekar och bara tänkte att din fötter ser fortfarande små ut i lita skorna medans mina kankse kommer se gigantiska ut.

   Reply
  • LOVE this photo!

   Reply
  • Måste säga att jag älskar din blogg!

   KRAM

   Reply
  • finis!

   Reply
  • Billie the vision kommer typ därifrån jag kommer ifrån dom är såååå grymma…. och du med:)

   Reply
  • @angelica ;)
   how do u make the shadow round the picture?
   gorgeous:)!!!

   puss

   Reply