Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 16:07 | January 15, 2011

  Finest Awars Rösta på mig ! – Vote for me!


  Bild från igår. fuckface

  Hej mina underbara!

  Jag har ju berättat / bloggat om Finest Awards innan, och jag tänkte att ni kanske skulle vilja rösta på mig HÄR, som årets Modeblogg :) De går att rösta EN GÅNG OM DAGEN, så om ni vill rösta fler gånger så går de!

  /Translate!/ Hi my lovely ones!

  I have told you once before about a competition called Finest Award, And Im nominated as fashionblogger of the year, and I would be sooo happy if you could vote for me HERE, just press at ‘ RÖSTA ‘ under my name :) You can vote ones a day , so if you wan’t to , you could vote for me a couple of times , hehe!


  11 kommentarer  11 kommentarer om “Finest Awars Rösta på mig ! – Vote for me!”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här