Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 10:30 | January 16, 2011

  Outfit från Elin i Idol.


  Elin Blom, Idol 2010 Outfit.

  Efter Idol live, så fick vi gå backstage och träffa alla från Idol och jag lyckades knycka åt mig en bild på Elins outfit som hon hade. Hon hade på sig en sjukt fin outfit under sitt första nummer på scenen men det hade hon inte på sig efter, så de var synd att jag inte kunde ta kort på för det var sjukt snyggt! Jag gillar inte riktigt det hon har på sig på bilden, de är nog inte riktigt min stil, gillar dock verkligen skorna som fan! Glömde dock fråga vart de var ifrån, någon som vet?

  Har även fått frågor om vad Idol live var eftersom Idol redan varit ! JO , det är att alla de Idolerna som var med på tv under utröstningarna är nu på Turné och åker runt och sjunger låtar från just programet :)

  /Translate!/ Elin Blom, Swedish Idol outfit.
  After we saw Idol Live we went backstage to take som photos and talk with the Idols. I managed to get a photo on Elin Bloms outfit. I really like her shoes, does someone know where you can find them?
  She had on a really cool outfit on her first number on stage, but she didn’t have those clothes on after.. sad Cause it was really a cool outfit!
  Some people wondered what Idol Live was since Idol has stopped sending for this season. But Idol live is that the Idol’s is on tour and singing song from the program!


  23 kommentarer  23 kommentarer om “Outfit från Elin i Idol.”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här