Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 12:10 | January 17, 2011

  I’m so excited, and I just can’t hide it.  Bilder från i fredags.

  Jäkla internet och telefon! Inge fungerade imorse, men nuså! Jag har tagit en promenad i det härliga vädret.
  Är jag den enda som känner lite vårkänslor idag? När jag gick från Ed och hem till mig imorse så visade sig gräset igenom snön ( eftersom den var runt nollan och regnat från och till i tre dagar typ ) , solen strålar och min halsduk luktade min vårparfym! ÅH vad jag vill ha vår/sommar nu!
  Nu ska jag käka och sen fixa mig så ska ni få dagens outfit :)

  /Translate!/ My internet and phone didn’t work as I wanted today.
  but anyway , I  just got home from Ed!
  I took a walk from him and I noticed some springfeelings inside of me. The green grass poped up from the snow, the sun was shining and my collar smelled like my spring perfume. Oh I want spring/summer so bad right now!
  Now; Eat something and then get myself fixed for today and give you guys today’s outfit!


  4 kommentarer  4 kommentarer om “I’m so excited, and I just can’t hide it.”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • haha fin den sista bilden är! ;)
   men ja, visst luktar det lite vår ute nu? älskart iaf :)

   Reply
  • jag har också vårkänslor! så himla härligt!

   Reply
  • Jag tror alla börjar känna vårkänslor nu eller snart!

   Reply
  • fina bilder :)
   älskar bloggen :)

   Reply