Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 16:31 | January 18, 2011

  Make me up


  Får frågor titt som tätt om vad jag använder för typ av makeup/smink.

  1.Foundation : Lancome , Teint Miracle. Färgen får man anpassa efter sin egen hudtyp.
  2. Jag penslar på min foundation med en makeup pensel som då är den silvriga Kickspenseln , Nr 203.
  3. Mascara : Helena Rubinstein, Lash queen feather collection. Black
  4. Ögonbrynspenna : Helena Rubinstein, Nr 02 brown.
  5. Blusher: Mist Stockholm, blusher Tan.
  6. Till blushern använder jag mig av en borste från Kicks.

  Allt förutom blushern från Mist, finns att hitta på Kicks butikerna.

  Jag har kramp i magen och kan knappt röra mig ur sängen. jag har ingen ork, utan känner mig helt dåsig.


  13 kommentarer  13 kommentarer om “Make me up”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • kul att få veta! :) usch, krya på dig!

   Reply
  • Krya på dig!

   Reply
  • Hejhej, hade du kunnat skriva eller visa några klänningar som hade passat perfekt till studenten :)

   Reply
  • usch krya på dig!!;))

   Reply
  • Jag har skickat mail till dej ang. om jag får använda en utav dina texter.. LÄS! :)

   Reply
  • Hoppas du blir bättre!

   Kul att veta vad du använder dig av. älskar förövrigt dina ögonbryn

   Reply
  • Niice ;D

   Hoppas du får en fortsatt fin kväll! :)

   Reply
  • Tack för tipsen! kram

   Reply
  • ajdå, krya!

   Reply
  • riktigt bra och fint inlägg :)

   Reply
  • vad kostar foundationen?

   Reply
  • Hej Angelica.
   Jag tycker du har en jätte bra blogg & din stil är jättefin men jag vill bara påpeka och se om du vet om att din foundation i märket Lancome är till för de som vill minska eller förebygga rynkor? Jag köpte den men sen sa min kompis som är make up artist att den är till för att förebygga rynkor och nu när den tagit slut så köpte jag igår en annan i Lancome serien som inte förebygger de men det är en chansning nu att se om man blir lika nöjd. Du kanske vet om detta men trivs så bra med foundation och då är det bara att köra men jag tänkte att jag säger det jag fick höra. Den senaste dem släppt som är just den är en nyhet som ska vara bra för just förebyggandet. Mvh Andersson

   Reply
  • Hallå! Älskar din blogg din stil och ett plus i kanten att du är så jäkla snygg speciellt med ditt kortare hår!!!! Men tänkte på om du inte använder någon conceler (stavning?) för du alltid är så snyggt ljus runt ögonen som en conceler gör?

   Reply