Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 14:34 | January 19, 2011

  Wanties – Spring 2011

  Lite saker som jag vill ha till våren/sommaren.

  1.Virkade klänningar: Jag vill strosa runt i virkade klänningar i solen! ÅH så fint! Den på bilden är från Topshop.com , ca 470 kr.

  2. Träiga halsband : Det är snyggt! dessutom om man har träiga smycken såsom ringar, armband , fast de ska vara enkla och inte så maffiga. Dock halsbanden får gärna vara de. Den på bilden kommer från Bikbok, 99 kr.

  3. Earcuffs: Denna är i läder och de kan ju inte bli bättre! silver, fjädrar, guld, allt är snyggt i earcuffväg. Den på bilden är från Nelly.com av märke Filippa K, 399 kr.

  4. Catsolglasögon : Vi kommer nog få se mycket av dessa former på solglasögon tror jag! Den catinspirerade looken. De på vilden är från Balenciaga ca 4400 kr, och Cynthia R0wley ca 1800 kr.

  5. Cowboyinspirerat + läder : Hatten från Acne! mums. Jag kommer köra lite cowboy inspirerat med sådana hattar och boots. superfint! Denna på bilden är ju från Acne, ej säker på pris.

  6. Vida byxor: Bootcut modellen kommer tillbaka! den ska dock vara vid ända från låren och bli bredare nertill och gärna vara av kostymmodell. Klara färger såsom vitt, biege, cremevit , puderrosa men även rött, orange och grönt. De på bilden är från Asos.com, ca 470 kr

  7. Naglar; Ljusa naglar till en brunbränd hy = fint! Dessa på bilden kommer från Chanel, ej säker på pris.

  8. Mocka : Mocka kommer vi få se massvis av! I jackor, toppar, klänningar, skor och shorts. Helst i den där bruna nyansen som det just är på Jackan på bilden. SNYGGT! Jackan på bilden är från Bikbok, 899 kr.

  9. Kängor/boots: Det tuffar till en snygg klänning, såsom den virkade klänning t.ex! Jag kommer fortsätta köra boots och gubbskor till sommaren, för de är verkligen sjukt snyggt! De på bilden kommer från Dinsko.se , 799 kr och 599 kr.


  22 kommentarer  22 kommentarer om “Wanties – Spring 2011”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här