Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 20:09 | January 20, 2011

  Now the pain is my pleasure cause nothing could measure .


  The affliction of the feeling leaves me wanting more.

  Har jobbat idag och direkt efter jobbet drog jag och Mormor till ett sushiställe och käkade, pratade och drack sedan kaffe! Nu är jag hemma och ska hoppa i mina mjukisar, därefter åker jag till Ed , för vet ni VAAD?! de har köpt en katt! och GISSA VAAAD?! den heter just , Sushi!

  /Translate!/ I have been working all day! After that me and my grandma went to sushiresturant and had some sushi, talked alot an finished with a coffee. Now ; Im back home and will soon be wearing my Pj’s , and Ed will soon pick me up, cause you know whaaaat? The bought a cat today! and you know whaaat? Her name is, suhsi!


  22 kommentarer  22 kommentarer om “Now the pain is my pleasure cause nothing could measure .”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här