Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 23:35 | January 23, 2011

  random


  Random bilder.

  Nu ska jag och Ed sussa! Imorgon ska jag och Emelie till gymmet! Eftersom de är uppehåll från dansen så vill jag försöka träna på annat håll, enbart för att jag själv mår bra/får energi av de! Vi kommer köra på World Class :) kuwl! Innan det ska jag möta upp Linn för att lämna in papprena på lägenheten osv , sweeet!

  /Translate!/ Ed and I are going to bed now! Emelie and I are going to the gym tomorrow, to spinn and “walk” ! nice :) I get energi from that! we will be atthe gym  World class :)Before that Im gonna meet up with Linn to fix the last papers for our appartment, sweet!


  12 kommentarer  12 kommentarer om “random”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här