Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 23:20 | January 24, 2011

  E + A


  Bilder från idag på Ikea.

  Vi sprang runt på Ikea och kollade saker till lägenheten som jag och Linn flyttar in i snart ( Jag kommer berätta mer om de senare!) och jag hittade massa fint som jag ska visa Linn! Vi hittade ett badkar med som jag tog en liten tupplur i… HAHA!

  /Translate!/ pictures from today, on Ikea.
  We ran around Ikea , looking for nice thing to Linn’s and my appartment, and I found some things that I’m gonna show her ! We also found a bathtub that i took a nap in.. HAHA!


  12 kommentarer  12 kommentarer om “E + A”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • hahaa sista bilden :D

   Reply
  • hahaha gillar badkarsbilden :D

   Reply
  • haha nice! :D

   Reply
  • Så kul det ska bli att få se inredningen sen när det är klart! kram<3

   Reply
  • Lägenhet ihop, härligt!

   Reply
  • härligt, underbart!

   Reply
  • Haha så sööt:D!

   Reply
  • varför sk du flytta in me en tjejkompis å inte med din pojkvän? bara lite nyfiken :)

   Reply
  • varför flyttar du inte ihop med edvin?

   Reply
  • ja, vrf flyttar du inte ihop med din pojkvän??:O

   Reply
  • varför ska du flytta hop med din vän? varför inte med din pojkvän??

   ska ni göra slut?

   varför vill ni inte det?

   är det han eller du som är velig???

   Reply
  • Anonym X 2, Paulina och Hannah; Vi kollade på lägenhet för ett tag sedan , men hittde ingen vi föll för! Nu är det dock såhär – Edvin tjänar inte tillräckligt med pengar för att kunna betala en hyra, plus mat, el och nöje, då han inte har en fast inkomst , DÄRFÖR har vi inte kunnat flytta ihop. Jag hade tänkt att skaffa mig ett eget place , så kunde han få ” bo” hos mig , men sen så frågade Linn mig ifall vi skulle hitta ett place ihop och då tänkte jag ” Varför inte?! FETT KUL! Edvin kan ju sova hos mig i våran lägenhet endå!” så de är därför vi inte flyttar ihop just nu :) så NEJ, vi ska inte göra slut. Vi älskar varann innerligt :) och nej, ingen är velig, det helt enkelt går bara inte just nu. KRAM

   Reply