Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 15:45 | January 25, 2011

  just like a bad guy.


  Skor, skopunkten.

  Mamma kom hem med dessa idag och jag måste säga det att ; jag gillar dem! Har dock svårt för det ‘veckade’ framtill på skon, men överlag tycker jag att dem är svincoola! Tänk er i sommar tillsammans med ett par sönderslitna jeansshorts, ett vitt oversize linne instoppad i midjan , min oversize skinnjacka , runda glasögon, ruffsigt hår och tattoos. FAN VAD SNYGGT!

  /Translate!/ Mom bought these shoes today and I gotta say that I like them alot! I don’t like that they are ‘wrinkled’ infront of the shoe, but they are nice anyway! I want to wear them in the summer with torned jeansshorts, a white top tucked into the shorts, my oversize leatherjacket, messy hair , round sunglasses and tattoos. DAMN THAT’S HOT!


  19 kommentarer  19 kommentarer om “just like a bad guy.”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här