Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 20:37 | January 25, 2011

  loving my mail.  Lite förträfflig mail som ramlade ner i brevlådan idag!

  Har fått hem bilder från Fuji som jag lät trycka upp från bilder från datorn som jag ska sätta i små ramar i lägenheten/ i rummet när vi flyttar :) Sen fick jag några inbjudnigar till visningar på Stockholm Fashion Week! Man tackar, Man tackar!

  /Translate!/ Some of my wonderfull mail today.

  I’v recieved my pictures from Fuji that i ordered to put in frames and to have in the apparment/ in my room when we are moving into our new appartment! And I also got a couple of invitations to fashion shows , on Stockholm Fashion week. LOVELY!


  14 kommentarer  14 kommentarer om “loving my mail.”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • Hej angelica! Du är grymt snygg och jag avgudar dig ska du veta! Men jag har en fråga. Jag är grymt intresserad v att bli modell men jag vet inte rikigt var jag ska börja.. Har du något tips? Skulle blivit jätte glad om du svarade :) kram

   Reply
  • Alltid lika kul med sånt:D

   Reply
  • kul med bilder på väggarna! jag har också det ;)

   Reply
  • varför är du aldrig klädd i H&Mkläder när du jobbar?

   Reply
  • btw. den kommentaren jag skickade nyss, det blev fel blogg adress.

   Reply
  • Anonym; Aldrig? Jag går i det titt som tätt när jag jobbat :) Vi på H&M behöver inte ha H&M kläder när vi jobbar endå. men som sagt – jag har det på mig när jag jobbar visst, jag tänker bara inte på vart mina plagg kommer ifrån när jag kombinerar dem , utan snarare om de passar ihop :)

   Reply
  • Sooo jalous that you are going to Stockholm Fashion week!!!

   /C

   Reply
  • hey angelica
   I wanted to ask you if you can post more outfits with those brown letherpans….inspired of you I bought one and now I’m not sure how to wear it!
   this would be really nice =)
   sorry for my bad english ^^
   hugs

   Reply
  • Du måååste vinna årets modeblogg på Finest awaaaard!

   Reply
  • men gud vad härligt! lyckos dig!

   Reply
  • Herregud!! Grymt ju! :D så glad för din skull åh! Min dröm är att kunna gå på Stockholm Fashion Week någon gång :)

   Menmen kul! Hoppas du får en riktigt fin dag Angelica, du är bäst!

   Kram

   Reply
  • hallåj! hur många kort fick du och vad betalade du för dessa? är sugen på att få printa ut en massa kort som jag tagit.

   Reply
  • så roligt! :)

   Reply
  • Hej!
   Sandra här, Lindas kompis :) Jag ska på Filippa K och Hope, ska du på någon av dem?

   Reply