Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 09:48 | January 29, 2011

  the cut

  Q/A


  Bilder från i sommras.

  Nu har jag nog ÄNTLIGEN bestämt mig ang min kaluffs , ( JA , sen ska jag sluta tjata!) ..och det är att till sommaren köra på färgen som jag har på bilderna ovanför och sen klippa av det till en längre page ( lite kortare än vad jag har nu ). SPÄNNANDE! Vad tror ni om det?

  /Translate!/ Pictures from last summer.
  I’V finally decided what to do with my hair ( Yes, I will stop talking about it soon, haha ) and that is to get the color that I have on the pictures and cut it of a little bit more in a long page. What do you think?


  42 kommentarer  42 kommentarer om “the cut”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • Sounds wonderful!
   Du passar i allt och jag blir otroligt inspirerad varje gång jag klickar in här.
   Kram

   Reply
  • du passar i allt, men de där tycker ja absolut du ska satsa på !

   Reply
  • Du är såklart snygg i allt, men älskar när du har ditt långa hår! Du blir mer speciell då! Alla kan ha kort, men alla har inte så långt och fint hår som du kan få!!

   Reply
  • i think u should .. GO FOR IT

   Reply
  • Dye dye dye your hair like this !!! u look like girl from Playboy Mansion :DD ;o to beautiful people fit everything :)

   Reply
  • supersnyggt!

   Reply
  • kommer nog bli awesome, även fast jag saknar ditt långa hår, det var perfekt haha!

   Reply
  • Galet snygg hårfärg har du där!
   En fråga bara, har du förstorat dina läppar? :)
   Kramiiiis

   Reply
  • Måste säga att du har en kanon bra blogg, jag läser den varje dag. Jag gillar din stil bruden!

   Reply
  • Låter kanon bra!

   Reply
  • Lite som din vän Linn? låter awsome!

   Reply
  • Otroligt fint. Det kommer passa dig jättebra!

   Reply
  • http://emeliecatrine.blogg.se/ Råkade skicka iväg kommentaren alldeles för fort =) hehe!

   Reply
  • Du är dock så sjukt jävla snygg i mörkt hår!

   Reply
  • det blir säkert jättesnyggt!

   Reply
  • I think that you’ll be more beautiful for this hair color…do

   Reply
  • åååh finaste jag sett!!!

   Reply
  • go for it!

   Reply
  • Jag säger tvärtom mot en av läsare, ALLA tjejer i den här stan har långt hår. Du blir mer speciell i kort hår!!

   Reply
  • Fin du är! Saknar solbrännan när jag ser dom här bilderna! Vad använder du för nåt på läpparna förresten? fiint!

   Reply
  • Jag älskade ditt långa hår som du hade förut, det gjorde liksom en del av outfiten. Men sen är ju det bara på bilder, så i verkligheten så kanske det är finare i kort.. och framför allt skönar! :)

   Reply
  • åh hur fin!!
   älskar den blonda fägen, din naturliga eller blekt ? =D

   Reply
  • Kedjor, berlocker, kors, fjädrar, hjärtan, pistoler, ugglor … med mera.
   Nystartad smyckesblogg!

   Kika gärna in hos mig :]
   http://smyckenbyanna.blogg.se

   Kram ♥

   Reply
  • det tror jag du kommer passa jätte bra i :D

   Reply
  • Jag tycker du är supersnygg i allt!Undrar också vad du har för snyggt läppglans/stift på läpparna på dessa bilder?

   Reply
  • I’m really loving it, especially for the summer (and also with the clothes you wear)

   Reply
  • fina bilder!

   det blir nog jättebra :)

   Reply
  • snälla svara, vad använder du för kamera när du fotar? grym blogg btw, älskar den!!

   Reply
  • Vad är de för hårfärg du har använt för att få den ljusa färgen, tycker den är skitfin!

   Reply
  • åh va spännande! jag vill också!

   Reply
  • det låter jättefint, kör på det!

   Reply
  • det låter kanon ju! :D

   Reply
  • Noo, I love your dark hair!

   Reply
  • You look SO good blonde!

   Reply
  • åh det kommer bli sjukt snyggt!!!!!

   Reply
  • JA! det kmr bli SUPERsnyggt! gillar inte riktigt ditt mörka, du se för hård ut :(

   Reply
  • precis skitsnyggt kommer det bli :)

   Reply
  • det kommer bli grymt! det är ju inget nytt, du vet ju iaf att du passar i det! jag har också lite hårproblem. färgade det mörkare för ca en månad sen, och nu börjar utväxten smyga sig fram.. ska faktiskt ta med en bild på ditt hår som du har det nu, vill testa liite liite mörkare och ditt är så sjukt fint! men till sommaren ska jag göra det ljusare igen, haha ungefär som bilderna på dig ovan.. gud vilken konstig kommentar med onödig information det här blev haha! men iaf, ditt hår är så snyggt och det var du som verkligen fick mig att vilja testa mörkare.

   Reply
  • Vad använder du för någonting på läpparna? :)

   Reply
  • DO IT!

   Reply
  • Av egna erfarenheter så skulle inte jag göra det. Tror dock att du skulle kunna vara snygg i det men tänk sen när du kollar tillbaka på ditt långa hår och kanske önskar att du låtit bli. Jag önskar jag aldrig hade klippt mig även om jag nästan trivdes lite i det. De är inte värt det om man kommer att ångra sig. Färgen tror jag däremot kan bli as snygg! Men det är ju bara mina åsikter. Kör på det som du tycker känns bäst :)

   Reply
  • ohhh this colour is lovely and it does suit you very well! I think you’re a pretty brunette but you’re even prettier with a few highlights in your hair!

   Reply