Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 23:07 | February 1, 2011

  Im a good painter.

  Såhär fint blir det när jag målar! Och NEJ jag är inte klar, jag kommer få måla om väggen två gånger till iallafall.

  Det är många som frågar varför jag ska flytta ihop med min vän Linn och inte min kille.
  Jag hade mer än gärna velat bo ihop med Ed och han vill bo med mig med, men nu är det så att Ed har inte en fast inkomst vilket gör det svårt för honom att bosätta sig i en lägenhet med ständiga kostnader. Jag kände att jag ville fly boet och ville helt enkelt hitta ett ställe :) Linn frågade då ifall jag skulle kunna tänka mig att bo med henne; och självklart har jag det! Så vi körde på det :) Ed kommer ju typ hänga hos oss nästintill jämt! Så nej, vi har inte gjort slut eller liknande! Vi älskar varann massor :)

  /Translate!/ Im soo good at painting walls, haha!
  Och NO the wall is not finished yet, I will have to paint ti at leat two more times.
  Some people asked me why Im moving in with my friend Linn and not my boyfriend. And that’s because he doesn’t have the money fr it yet.C( He works but he doesn’t have an exact amount of hours every week, that’s why ) And Im ready to move out, now :) And so Linn asked me if I wanted to move in with her and I tough why not ? :) Ed will be hanging out with us in the apparment alot anyway! So no we haven’t broken up or something like that! We love eachother alot :)


  12 kommentarer  12 kommentarer om “Im a good painter.”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • Finest Award-outiften eller? ;)

   Reply
  • Vad gulligt skrivet :) Lycka till med målningen!

   Reply
  • din stil är så jäkla grym bara…!

   Reply
  • haha gillar din pose :P

   Reply
  • Lycka till med nya lägenheten, spännande!

   Reply
  • Haha, snygg bild! Vita väggar ftw, helt kär i dem själv. Hoppas det blir fint i lägenheten!

   Reply
  • haha du e så grym!

   Reply
  • Ser ut som att det är en snygg tapet du målar över, är det löv på den eller ser jag i syne? :P

   Reply
  • Härliga bilder ^^!

   Reply
  • var har du köpt din skjorta?? jag har nämligen en likadan, som är köpt på en second hand butik:) fin tjej med bra blogg, kram:)

   Reply
  • åh va fint!

   Reply
  • ”vi älskar varann massor” det gjorde mig glad hela dagen.

   Reply