Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 08:36 | February 2, 2011

  let’s do this all time high


  Jag nyss, på bussen till STHLM.

  Intrernetet krånglar som tusan! FAN. tog mig en halvtimma att komma in, skit. haha! Är iallafall på väg till STHLM nu och och det kommer sannerligen bli en hektisk dag! Först ska vi ta en runda på stan, sen ska jag till Berns ( om jag hinner) för att ta backstage bilder från Tigervisningen på Sthlm Fashion week. Därefter ska vi fixa oss och hinna äta! sen förfest och tillslut Finest Award :) puh!

  /Translate!/ Im on the bus up to Stockholm.

  The internet is not working so well! I took me half an hour to get it started. anyway, Im gonna have a stressfull day with a backstage photage at Tiger show at stockholm fashion week, and before that I have to take a look in some stores. Then eat , beforeparty and then Finest awards :) puh!


  14 kommentarer  14 kommentarer om “let’s do this all time high”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här