Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 01:33 | February 7, 2011

  Nelly.com Vinnarna!


  Vinnarna av Nelly.com tävlingen är nu korade och jag har skickat mail till dessa tr bruttor :) Nelly.com kommer sedan ta kontakt med dem! Jag skriver ut namn plus ett kort citat från deras kommentar till tävlingen!

  Jag vill TACKA ALLA som var med och jag kommer hålla i en ny tävling inom kort och då får ni köra igen :)
  Ni är BÄST!

  Sara Nilsson ; “.. Detta är min drömoutfit! är helt till mig, att det finns chans till detta ÅH ÄR SÅ GLAD! brukar inte ha klänning, faktist aldrig. men nu, nu känner jag det verkligen med den här! ..  Vill så gärna att det gör ont, finns inte stor chans att vinna förstår jag men chansa kan man ju och du har gjort en sån fantastiskt bra tävling! ingen bloggre är som du! har röstat på dig till awards många gånger hoppas du vinner verkligen! DU ÄR GRYM! älskar din blogg <3 har länkat dig till min blogg med! ”

  Jenny ; “..till att börja med så tycker man ju att en klocka på armen inte skulle sitta helt fel, jag menar hur charmigt är det att komma sent till alla hjärtansdag-dejten (inte för att han har frågat än, men varför hänga upp sig på detaljer?)..tack för en grym blogg, och förlåt för den här brutalt långa historien. men men, life goes on! ”

  Linda Svensson ; “..Alla hjärtans dag spenderar man med antingen sin/sina vänner, familj eller med sin pojkvän. Jag ska spendera den dagen med min pojkvän som jag snart varit tillsammans med i 4 underbara år. Vi ska äta en fin middag och då vill jag känna mig fin ..”


  5 kommentarer  5 kommentarer om “Nelly.com Vinnarna!”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • Grattis till vinnarna! :) kram♥♥kram♥♥

   Reply
  • Hej! Tror jag hittade en bild på dig på en australiensk blogg, är det inte du i grått öinne och shorts? http://saboskirt.blogspot.com/2011/01/fashion-feast-at-festival.html

   Reply
  • så roligt för dom, grattis! :) och kul med nya tävling! :D

   Reply
  • Min kommentar togs ju bort från tävlingen! Lite tråkigt att du tar bort vissas så att alla får vinna.. Skrev den jätte länge men nu är den borta, man kan inte en ctrl+f söka den :/ Tråkigt tråkigt..

   Reply
  • HEJ ANGELICA! JAG SÄGER BARA TACK SÅ HIMLANS MYCKET FINNER INTE ORD. ÄR SJUUUKT GLAD!! Kolla din mail har blivit ett fel, massa kramar och tack igen. bäst är DU! Kramar Sara :)

   Reply